Bekijk het origineel

Vrouw komt om bij steekpartij in Almere

Bekijk het origineel

PDF Bekijken
+ Meer informatie

Vrouw komt om bij steekpartij in Almere

3 minuten leestijd

ALMERE - Bij een steekpartij aan de Springendallaan in Almere-Buiten is gistermiddag een vrouw om het leven gekomen. Volgens de politie ging het waarschijnlijk om een ruzie in de relationele sfeer. Inmiddels is er een vrouwelijke verdachte aangehouden. Politieagenten hebben geprobeerd het slachtoffer te reanimeren, maar dit mocht niet meer baten.

Uitslaande brand in

Alphense woning

ALPHEN A/D RIJN - In een drive-inwoning aan de Vivaldihof in Alphen aan den Rijn heeft gistermiddag een grote brand gewoed. Bij het uitbreken van de brand waren er twee mensen in de woning aanwezig. Zij konden het pand op tijd en ongedeerd verlaten. Twee katten worden nog vermist. Hoe de brand is ontstaan, is nog onduidelijk.

Man (53) uit

Doornspijk vermist

DOORNSPIJK - De 53-jarige Jan Visch uit Doornspijk (gemeente Elburg) wordt sinds gisteren vermist. De man verliet in de nacht van woensdag op donderdag in depressieve stemming zijn woning, aldus de politie. Gisteren is onder meer met diensthonden in de bossen rond Doornspijk naar de man gezocht. Hierbij werd ook een politiehelikopter ingezet.

Politie arresteert

veelpleger Dordrecht

DORDRECHT - De politie heeft woensdagmorgen in een woning aan de Noordendijk een 34-jarige man uit Dordrecht aangehouden, nadat hij eerder een 37-jarige plaatsgenoot had mishandeld en bedreigd. De verdachte heeft op 30 december het slachtoffer geslagen, bedreigd en onder dwang geld laten pinnen. De Dordtenaar is in verzekering gesteld.

Spookrijder botst

frontaal op tegenligger

DORDRECHT - Een spookrijder is gisteravond op de A16 frontaal op een tegenligger gebotst. Het ongeval gebeurde vlak voor de Moerdijkbrug bij Dordrecht, in de rijrichting Rotterdam-Breda. De A16 was ter hoogte van het ongeval enkele uren afgesloten. Volgens de politie is er één persoon gewond geraakt bij het ongeval.

Man vijf keer gesnapt

zonder rijbewijs

DORDRECHT - De politie heeft woensdagavond een 30-jarige man uit Dordrecht in zijn woonplaats aangehouden. De automobilist kon zich niet legitimeren en was niet in het bezit van een rijbewijs. Het bleek sinds 2004 al de vijfde keer te zijn dat de man werd gesnapt zonder rijbewijs.

Hardrijder verliest

rijbewijs in Echteld

ECHTELD - Agenten hebben woensdag in Echteld een snelheidsovertreder aangehouden. De man reed 164 km/u op een weggedeelte waar een maximumsnelheid van 100 km/u geldt. Het bleek te gaan om een 35-jarige inwoner van Puiflijk. Hij moet het voorlopig zonder rijbewijs stellen.

Man pleegt overval op

loket station Nijkerk

NIJKERK - Een nog onbekende man heeft woensdagavond een overval gepleegd op een NS-loketop het station van Nijkerk. De bediende gaf hem enkele honderden euro's. Van de verdachte ontbreekt elk spoor. De politie vraagt getuigen zich te melden.

Politie Rotterdam

ontdekt hennep

ROTTERDAM - De politie heeft in de nacht van dinsdag op woensdag in een leegstaande woning aan de Millinxstraat in Rotterdam een hennepkwekerij aangetroffen. Diezelfde nacht werden in een woning aan de Verboomstraat meer dan 25 kilo hennep, ruim 13 kilo hasjpoeder en bijna een kilo hasjplakken ontdekt. De politie stelt een onderzoek in naar de eigenaars.

Man overlijdt na

aanrijding bus

UTRECHT - De 57-jarige man uit Utrecht die dinsdagavond in zijn woonplaats werd aangereden door een streekbus, is aan zijn verwondingen overleden. Het slachtoffer fietste door rood, waarna hij door een bus werd geschept. Hij werd zwaargewond afgevoerd naar het UMC, waar hij is overleden. Dat is gisteren bekendgemaakt.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.

Bekijk de hele uitgave van vrijdag 5 januari 2007

Reformatorisch Dagblad | 17 Pagina's

Vrouw komt om bij steekpartij in Almere

Bekijk de hele uitgave van vrijdag 5 januari 2007

Reformatorisch Dagblad | 17 Pagina's

PDF Bekijken