Bekijk het origineel

Arnhemmer bedreigt ambulancepersoneel

Bekijk het origineel

PDF Bekijken
+ Meer informatie
Print this document

Arnhemmer bedreigt ambulancepersoneel

3 minuten leestijd

ARNHEM - De politie heeft in de nacht van zaterdag op zondag een 34-jarige Arnhemmer opgepakt wegens bedreiging van ambulancepersoneel. De ambulance kwam voor een vrouw die onwel was geworden. De Arnhemmer zou de medewerkers in hun werk hebben belemmerd en bedreigingen hebben geuit. De politie schoot het ambulancepersoneel uiteindelijk te hulp.

Dode schapen gevonden

BABYLONIE"NBROEK - In een afwateringskanaal tussen Babyloniƫnbroek en Eethen zijn het afgelopen weekeinde vijf dode schapen aangetroffen. De dieren zouden al geruime tijd in het water hebben gelegen. Er wordt een onderzoek ingesteld naar de eigenaar.

Verdronken vrouw (79) gevonden in Breda

BREDA - In het water van de Zaanmark in Breda is zaterdagochtend een dode vrouw aangetroffen. Het blijkt een 79-jarige inwoonster van die plaats te zijn. De politie gaat ervan uit dat de Bredase in het water terecht is gekomen en vervolgens is verdronken. Een misdrijf wordt vooralsnog uitgesloten.

Douanier mishandeld in Gorinchem

GORINCHEM - Een 53-jarige douanebeambte in Gorinchem is zaterdagmiddag mishandeld toen hij een verdachte auto wilde aanhouden. De douanier zag op de Van Hogendorpweg een voertuig rijden waarvan het kenteken met tape was afgeplakt. Toen de ambtenaar de bestuurder een stopteken gaf en het voertuig aan de kant wilde zetten, werd hij door beide inzittenden aangevallen. De man raakte gewond aan zijn gezicht.

Man overleden na ongeval 's-Gravendeel

's-GRAVENDEEL - Een 58-jarige inwoner van 's-Gravendeel is zaterdagavond rond 20.30 uur overleden na een eenzijdig ongeval op de Maasdamseweg in zijn woonplaats. De man reed, waarschijnlijk als gevolg van een hartstilstand, de sloot in. Agenten hebben de man tevergeefs nog gereanimeerd. De vrouw van het slachtoffer is door de brandweer uit de auto gehaald. Zij bleef ongedeerd.

Man gewond bij overval Hardinxveld

HARDINXVELD-GIESSENDAM - Een 25-jarige inwoner van Hardinxveld-Giessendam is zaterdagmorgen in zijn woning aan de Merwedestraat overvallen door twee mannen. Volgens het slachtoffer werd hij mishandeld met een knuppel en een mes, waarna de overvallers er met zijn computer vandoor gingen. Het slachtoffer werd in het ziekenhuis behandeld aan verwondingen aan been en buik.

Leerdammer opgepakt wegens bedreiging

LEERDAM - Een 38-jarige man uit Leerdam is zaterdag opgepakt, omdat hij zijn ex-vrouw met de dood bedreigde en later problemen veroorzaakte in een plaatselijke horecagelegenheid. De man was met weekendverlof uit een psychiatrische inrichting en verbleef bij de vrouw.

Dode bij ongeval in Zeeuwse Ritthem

RITTHEM - Bij een verkeersongeval in het Zeeuwse Ritthem is vanmorgen een persoon om het leven gekomen. Een andere inzittende overleefde het ongeval. De auto waarin ze zaten sloeg door nog onbekende oorzaak over de kop en belandde in een sloot, aldus een woordvoerder van de politie.

Schiedammer gewond na schietpartij

ROTTERDAM - Bij een schietpartij in een portiek aan de Viskorfstraat in Rotterdam-Zuid is in de nacht van zaterdag op zondag een 27-jarige Schiedammer gewond geraakt. Enkele uren later heeft het arrestatieteam een 22-jarige verdachte uit Rotterdam aangehouden in zijn woning aan de Botreep in Hoogvliet.

Dode man gevonden in de Botlek

ROTTERDAM - De politie heeft vrijdagmiddag een dode man aangetroffen in de Botlek in Rotterdam. Dat zei een politiewoordvoerder zaterdagmiddag. De politie onderzoekt of het gaat om een zeeman die eerder als vermist is opgegeven.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.

Bekijk de hele uitgave van maandag 15 januari 2007

Reformatorisch Dagblad | 16 Pagina's

Arnhemmer bedreigt ambulancepersoneel

Bekijk de hele uitgave van maandag 15 januari 2007

Reformatorisch Dagblad | 16 Pagina's

PDF Bekijken