Bekijk het origineel
Bekijk het origineel
Rozemarijnbloemetjes voor de ambitieuze kok
Eten dat mooi is opgemaakt, smaakt altijd bijzonderder dan dagelijkse kost. De nieuwe Marie Clairekookboekjes, "Spicy" en "Crispy", nodigen daarom uit om aan de slag te gaan. Het resultaat: alsof je in een restaurant eet. Auteur Tessa Kiros laat in "Alle smaken van de regenboog" zien hoe zij thuis kookt en eet en levert recepten die ook bij kinderen in de smaak zullen vallen.
Premium Artikel
Dit artikel is exclusief leesbaar voor abonnees met een RD-abonnement, een zesdaags abonnement op het RD of op de e-paper. Dit artikel lezen? Log in op uw EMG-account of neem een abonnement.
Inloggen Neem (proef)abonnementBekijk de hele uitgave van zaterdag 27 januari 2007
Reformatorisch Dagblad | 40 Pagina's
Bekijk de hele uitgave van zaterdag 27 januari 2007
Reformatorisch Dagblad | 40 Pagina's