Digibron cookies

Voor optimale prestaties van de website gebruiken wij cookies. Overeenstemmig met de EU GDPR kunt u kiezen welke cookies u wilt toestaan.

Noodzakelijke en wettelijk toegestane cookies

Noodzakelijke en wettelijk toegestane cookies zijn verplicht om de basisfunctionaliteit van Digibron te kunnen gebruiken.

Optionele cookies

Onderstaande cookies zijn optioneel, maar verbeteren uw ervaring van Digibron.

Bekijk het origineel

Rozemarijnbloemetjes voor de ambitieuze kok

Bekijk het origineel

Bladerweergave niet beschikbaar
+ Meer informatie

Rozemarijnbloemetjes voor de ambitieuze kok

3 minuten leestijd Arcering uitzetten

Eten dat mooi is opgemaakt, smaakt altijd bijzonderder dan dagelijkse kost. De nieuwe Marie Clairekookboekjes, "Spicy" en "Crispy", nodigen daarom uit om aan de slag te gaan. Het resultaat: alsof je in een restaurant eet. Auteur Tessa Kiros laat in "Alle smaken van de regenboog" zien hoe zij thuis kookt en eet en levert recepten die ook bij kinderen in de smaak zullen vallen.

U heeft geen rechten om dit artikel te lezen Premium Artikel

Dit artikel is exclusief leesbaar voor abonnees met een RD-abonnement, een zesdaags abonnement op het RD of op de e-paper. Dit artikel lezen? Log in op uw EMG-account of neem een abonnement.

Inloggen Neem (proef)abonnement

Bekijk de hele uitgave van zaterdag 27 januari 2007

Reformatorisch Dagblad | 40 Pagina's

Rozemarijnbloemetjes voor de ambitieuze kok

Bekijk de hele uitgave van zaterdag 27 januari 2007

Reformatorisch Dagblad | 40 Pagina's