Bekijk het origineel

Apeldoorner overlijdt na botsing

Bekijk het origineel

PDF Bekijken
+ Meer informatie

Apeldoorner overlijdt na botsing

3 minuten leestijd

BEEMTE BROEKLAND - Een 40-jarige automobilist uit Apeldoorn is dinsdag in Beemte Broekland onwel geworden en met zijn auto tegen een boom gereden. De man overleed ter plaatse. Dat heeft de politie bekend gemaakt. De man kreeg vermoedelijk een hartstilstand.

Lichaam vermiste vrouw gevonden

DE WIJK - Een wandelaar heeft gistermiddag in het grensriviertje de Reest het lichaam gevonden van de 80-jarige Marianne Zielman-Mulder uit De Wijk. Zij verliet eind februari in depressieve toestand haar woning bij zorgcentrum Dunninghe.

Gorcummers gepakt voor fraude

GORINCHEM - De politie heeft vier Gorcummers in de leeftijd van 21, 37 en 52 jaar gearresteerd op verdenking van oplichting en faillissementsfraude. Dat heeft de politie gisteren bekendgemaakt. Het gaat onder meer om een echtpaar dat tot voor kort een financieel adviesbureau in Leerdam runde. Er zouden tientallen mensen en bedrijven in de regio zijn opgelicht voor een totaalbedrag van 5 ton tot 1 miljoen euro. De slachtoffers hadden koopsompolissen afgesloten, maar nooit iets van hun geld teruggezien.

Schapen begrazen bermen Groningen

GRONINGEN - De gemeente Groningen gaat een kudde van 300 schapen met herder en hond inzetten om de bermen in het hart van de stad kort te houden. Dat is gisteren door de gemeente bekend gemaakt. Het gaat om een oppervlakte van ruim 10 hectare. Het zou een betere vorm van bermbeheer zijn dan maaien met maaimachines, omdat die planten beschadigen.

Fietsendief in Huizen gepakt

HUIZEN - Een fietsendief is dinsdagavond in Huizen op heterdaad betrapt. Een wijkagent zette met succes zijn eigen nieuwe dienstfiets in om de dief te lokken. Toen de agent zag hoe de man het slot van zijn fiets forceerde en met de fiets wegliep, hield hij de dief aan. De verdachte bekende later nog meer fietsen te hebben gestolen. Met deze aanhouding is er mogelijk een einde gekomen aan een reeks fietsendiefstallen in de omgeving van winkelcentrum Oostermeent.

Cel- en taakstraf voor drugsdealers

MIDDELBURG - De rechtbank in Middelburg heeft gisteren de 22-jarige J. V. uit Colijnsplaat en de 35-jarige Kamperlander W. de L., veroordeeld tot respectievelijk een gevangenisstraf van een jaar, waarvan de helft voorwaardelijk, en een taakstaf van 240 uur plus een voorwaardelijke celstraf van acht maanden. Tegen het in pillen handelende duo was een gevangenisstraf geƫist van een jaar, waarvan drie maanden voorwaardelijk. Opvallend in deze zaak was dat er zich onder de klanten van de mannen veel plattelandsjongeren bevonden.

Taakstraf voor veroorzaken ongeval

MIDDELBURG - De 62-jarige J. L. uit Brouwershaven is gisteren door de rechtbank in Middelburg veroordeeld tot een taakstraf van 180 uur en een voorwaardelijke boete van 5000 euro. Daarnaast moet hij 2500 euro storten op rekening van het Fonds Slachtofferhulp en kreeg hij een voorwaardelijke rijontzegging van negen maanden opgelegd. L. wordt verantwoordelijk gehouden voor een verkeersongeval op 18 december 2005, waarbij de 75-jarige Goese D. Koster om het leven kwam en een 23-jarige Goesenaar zwaargewond raakte.

Hennepkwekerij Ochten ontmanteld

OCHTEN - In een loods aan de Hermesweg in Ochten heeft de politie gisteren een hennepkwekerij aangetroffen met ongeveer 4000 planten. Er zijn nog geen aanhoudingen verricht.

Mannen overvallen snackbar Rotterdam

ROTTERDAM - In de Rechthuislaan in Rotterdam is dinsdagavond een cafetaria overvallen. Om even voor halftien stapten twee gemaskerde mannen voorzien van vuurwapens de zaak binnen. Ze bedreigden de eigenaar en leegden de kassalade. De overvallers gingen ervandoor met een nog onbekend bedrag.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.

Bekijk de hele uitgave van donderdag 15 maart 2007

Reformatorisch Dagblad | 24 Pagina's

Apeldoorner overlijdt na botsing

Bekijk de hele uitgave van donderdag 15 maart 2007

Reformatorisch Dagblad | 24 Pagina's

PDF Bekijken