Bekijk het origineel

Lichaam Almeers meisje gevonden

Bekijk het origineel

PDF Bekijken
+ Meer informatie

Lichaam Almeers meisje gevonden

3 minuten leestijd

ALMERE - In de Noorderplassen bij Almere is zaterdagmiddag het lichaam van de vermiste 17-jarige Cassandra van Schayk uit Almere gevonden. Dat heeft de politie zaterdag bekendgemaakt. Het meisje werd sinds 24 maart vermist.

Nieuwe CU-wethouder

voor Alphen a/d Rijn

ALPHEN A/D RIJN - M. du Chatinier wordt de nieuwe wethouder voor de ChristenUnie in de gemeente Alphen aan den Rijn.

Dat maakte de partij het weekeinde bekend. Du Chatinier

volgt partijgenoot Tigelaar op die op 2 mei wordt geïnstalleerd als burgemeester van Oud-Beijerland.

Jongen mishandeld op

Apeldoorns station

APELDOORN - De politie heeft vrijdagavond op station Apeldoorn-Osseveld twaalf jongeren in de leeftijd van 14 tot en met 16 jaar en een 20-jarige man aangehouden wegens zware mishandeling. Dat heeft de politie gemeld. De jongeren waren betrokken bij de mishandeling van een 15-jarige jongen uit Apeldoorn. Het slachtoffer ligt in het ziekenhuis.

Grote brand treft

Brunssummerheide

BRUNSSUM - Op de Brunssummerheide in Zuid-Limburg heeft gisteren vanaf 16.00 uur een grote brand gewoed. Dat meldde de brandweer. Omdat de hei kurkdroog is, rukte de brandweer met extra materieel uit. Rond 17.00 uur was de brand onder controle. De politie onderzoekt de oorzaak. Vorige week ging ook al een hectare hei in vlammen op.

Motorrijder komt om

bij ongeval Den Oever

DEN OEVER - Een 56-jarige motorrijder is gistermiddag op de N99 bij het Noord-Hollandse Den Oever door een verkeersongeval om het leven gekomen. De man uit Heerhugowaard was met meerdere motorrijders onderweg, toen een auto op de groep inreed. Volgens de politie overleed de 56-jarige man ter plekke. Zijn vrouw, die achterop de motor meereed, liep zwaar letsel op.

Oud-burgemeester

Waalwijk overleden

DONGEN - Oud-burgemeester De Geus van Waalwijk is vrijdagavond op 61-jarige leeftijd overleden aan de gevolgen van een hartstilstand. Dit heeft de gemeente Waalwijk zaterdag bekengemaakt. De Geus ging twee weken geleden met vervroegd pensioen.

Weer autobranden

in Hengelo

HENGELO - Aan de Slachthuisweg in Hengelo (Ov.) zijn zaterdagochtend vijf auto's door brand verwoest. De politie gaat uit van brandstichting, aldus een woordvoerder. Volgens de politie heeft onderzoek uitgewezen dat deze autobranden geen relatie hebben met de bijna twintig voertuigen die eerder dit jaar in Hengelo uitbrandden.

Oud-Beijerlander

verward aangehouden

OUD-BEIJERLAND - Een 31-jarige, verwarde man uit Oud-Beijerland is zaterdag op het Zalmpad in zijn woonplaats aangehouden omdat hij zich ontkleedde. Vermoedelijk was hij onder invloed van drugs. De man werd overgebracht naar het cellencomplex in Dordrecht, waar een arts hem liet overplaatsen naar een ziekenhuis. Pas na het toedienen van medicatie werd de man rustig.

Pitbull bijt kinderen

in Rotterdam

ROTTERDAM - De politie heeft zaterdagavond in Rotterdam-IJsselmonde een pitbull in beslag genomen. Het dier had twee meisjes aangevallen. Het jongste kind van 9 jaar moest worden behandeld in het Ikazia Ziekenhuis. Het is nog niet bekend of het beest moet worden afgemaakt.

Lichaam verdronken

man R'dam gevonden

ROTTERDAM - De politie heeft zaterdag het lichaam gevonden van de man die afgelopen week bij de Rotterdamse Botlekbrug in het water viel. Het slachtoffer belandde dinsdagavond samen met een collega in het water toen ze op weg waren naar hun schip. De man had te veel gedronken. Zijn 43-jarige collega kon op eigen kracht uit het water komen.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.

Bekijk de hele uitgave van maandag 16 april 2007

Reformatorisch Dagblad | 16 Pagina's

Lichaam Almeers meisje gevonden

Bekijk de hele uitgave van maandag 16 april 2007

Reformatorisch Dagblad | 16 Pagina's

PDF Bekijken