Bekijk het origineel

Fietser overlijdt bij ongeval Amsterdam

Bekijk het origineel

PDF Bekijken
+ Meer informatie

Fietser overlijdt bij ongeval Amsterdam

3 minuten leestijd

AMSTERDAM - Een jonge vrouw is gisterochtend overleden toen zij op de kruising van de Overtoom en de Eerste Constantijn Huygensstraat in Amsterdam- Oud-West met haar fiets onder een vrachtwagen kwam. De cementwagen zag de vrouw waarschijnlijk over het hoofd.

Drietal bekent ruim dertig vernielingen

APELDOORN - Drie jongens van 17 en 18 jaar uit Apeldoorn zijn aangehouden op verdenking van het plegen van zeker 33 vernielingen. Dat meldde de politie gisteren. Het drietal zou verantwoordelijk zijn voor het vernielen van onder meer ruiten van gebouwen en auto's in hun woonplaats. Alle drie hebben ze hun aandeel in de vernielingen bekend.

Cel en tbs geëist voor brandstichtsters

ASSEN - Tegen twee 19-jarige vrouwen uit Assen zijn gisteren celstraffen tot twee jaar en tbs met dwangverpleging geëist. Het tweetal stichtte vorig jaar brandjes in het centrum van Assen. Een van de brandjes zorgde voor een gevaarlijke situatie vanwege gasflessen die konden exploderen. Omwonenden moesten worden geëvacueerd.

Werkstraf geëist voor lastigvallen leraar

ASSEN - Tegen een 20-jarige vrouw uit Nieuw-Buinen is gisteren bij de rechtbank in Assen een werkstraf van 180 uur en een verplichte behandeling geëist. Zij wordt ervan verdacht anderhalf jaar lang een leraar te hebben lastiggevallen. De vrouw was verliefd op hem en belde hem soms 500 keer per dag.

Garagehouder bekent valse aangifte diefstal

KERKDRIEL - Een garagehouder uit Kerkdriel heeft gisteren bekend dat hij in maart een valse aangifte van diefstal van een personenauto heeft gedaan. De auto werd later door de politie gesignaleerd. Gisteren verklaarde de garagehouder op het politiebureau in Zaltbommel dat hij de auto had verkocht. Toen bleek dat de nieuwe eigenares het kenteken nog niet op haar naam had laten overschrijven, heeft hij aangifte gedaan.

Wapen en vuurwerk in beslag genomen

LIENDEN - Een 50-jarige man uit Lienden is gisteren door de politie aangehouden wegens het bezit van een illegaal vuurwapen. Ook werd in de woning van de man een partij illegaal vuurwerk aangetroffen. De verdachte is in verzekering gesteld.

Man overlijdt na val van ladder

OOST-SOUBURG - Een 63-jarige man uit Oost-Souburg (Zeeland) is gisteren in het ziekenhuis overleden nadat hij van een ladder was gevallen. Volgens de politie is de ladder vermoedelijk weggegleden. De man werd per traumahelikopter naar het ziekenhuis gebracht, waar hij 's middags overleed.

Verdrinking in Zegveld niet door misdrijf

ZEGVELD - De man van wie het lichaam maandagochtend door wandelaars is gevonden in een sloot in Zegveld, blijkt niet om het leven te zijn gekomen door een misdrijf. Volgens de politie is hij zelf het water ingereden. Hoe de man in de sloot langs de Hoofdweg terechtkwam, is volgens de politie nog niet bekend.

Schouwen-Duiveland krijgt rolstoelroutes

ZIERIKZEE - Op Schouwen-Duiveland worden recreatieve rolstoelroutes aangelegd. Dat maakte wethouder A. Verseput gisteren bekend. De gemeente speelt hiermee in op wensen van recreanten. Met de komst van de routes gaat een langgekoesterde wens in vervulling van mensen met een beperking.

Plan Tureluur heet bezoekers welkom

ZIERIKZEE - De bevolking van Schouwen-Duiveland kan op 23 juni tijdens een feestelijk publieksevenement kennismaken met het nieuwe natuurgebied aan de zuidkust: Plan Tureluur. Dat maakte wethouder R. van der Wekken gisteren bekend. Natuurmonumenten en Staatsbosbeheer organiseren het evenement. De gemeente juicht het recreatief medegebruik van het natuurontwikkelingsgebied aan de zuidkust toe.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.

Bekijk de hele uitgave van woensdag 6 juni 2007

Reformatorisch Dagblad | 22 Pagina's

Fietser overlijdt bij ongeval Amsterdam

Bekijk de hele uitgave van woensdag 6 juni 2007

Reformatorisch Dagblad | 22 Pagina's

PDF Bekijken