Bekijk het origineel

Dordtenaar verdacht van oplichting

Bekijk het origineel

PDF Bekijken
+ Meer informatie
Print this document

Dordtenaar verdacht van oplichting

3 minuten leestijd

DORDRECHT - De politie heeft gistermorgen een 25-jarige man uit Dordrecht aangehouden. Hij wordt ervan verdacht verscheidene personen via internet te hebben opgelicht. De man bood goederen te koop aan, inde het geld, maar leverde de goederen vervolgens niet af.

"Topwatersport

bij Brouwersdam"

GOEDEREEDE - De gemeenten Goedereede en Schouwen-Duiveland, de provincies Zuid-Holland en Zeeland en lokale ondernemers willen van de Brouwersdam een internationaal en trendsettend watersportgebied maken. Gisteren namen de initiatiefnemers gezamenlijk de eerste nieuwe faciliteiten in gebruik die het gebied moeten opwaarderen. Ze onthulden nieuwe bewegwijzeringsborden.

Jongen aangehouden

na zware mishandeling

GORINCHEM - De politie heeft woensdagmiddag een 14-jarige jongen uit Ameide aangehouden op verdenking van zware mishandeling. De tiener sloeg vorige week vrijdag een klasgenootje zo hard in het gezicht, dat er twee tanden met wortel en al uit zijn mond werden geslagen en drie tanden los kwamen te zitten. Het incident vond plaats op een school in Gorinchem. De jongen, die heeft bekend, is weer vrij.

Vriendenstichting wil

boerderij kopen

HEINENOORD - Om de monumentale boerderij Oost-Leeuwenstein in Heinenoord als dependance van het streekmuseum te kunnen behouden, wil de stichting Vrienden van Oost-Leeuwenstein de boerderij kopen van de gemeente Binnenmaas. De stichting in oprichting is een initiatief van architect Mart Ros. De gemeente wil de vervallen boerderij verkopen aan een projectontwikkelaar die er woon- en werkplekken voor gehandicapten in wil maken. Voor het museum is dan geen plaats meer.

Provincie: Keukenhof

hele jaar open

LISSE - Als het aan de provincie Zuid-Holland ligt, blijft Keukenhof in Lisse het gehele jaar open, en niet een aantal maanden per jaar. De provincie wil graag dat Keukenhof een locatie wordt voor vrijetijdsvoorziening en een internationaal congrescentrum. Dat staat in de nota Agenda Vrijetijd 2006-2010.

Politie rolt bende

oplichters op

ROTTERDAM - De politie heeft de afgelopen dagen een oplichtersbende opgerold die valse toegangskaarten verkocht voor grote evenementen. In Rotterdam en Amsterdam werden zes verdachten opgepakt. De politie viel onder meer twee drukkerijen in Rotterdam binnen. Daarbij werden meer dan honderd valse tickets en speciale printapparatuur in beslag genomen.

Rotterdam onderzoekt

locatie biogascentrale

ROTTERDAM - De gemeente Rotterdam gaat onderzoek doen naar de mogelijkheden en de locatie voor een biogasproductiecentrale. De gemeenteraad heeft daar gisteren toe besloten. Tijdens een werkbezoek dat commissieleden vorige week aan Zweden en Finland brachten, maakten zij kennis met de techniek om gas te winnen dat vrijkomt bij waterzuivering. Op dat gas kunnen auto's laten rijden en kan men elektriciteitscentrales laten draaien.

Dievegge agressief

tegen winkelpersoneel

SPRANG-CAPELLE - De politie heeft woensdag een 29-jarige man en een 22-jarige vrouw uit Waspik aangehouden wegens winkeldiefstal in Sprang-Capelle. Het duo had diverse levensmiddelen gestolen in een supermarkt op het Raadhuisplein. Toen winkelpersoneel de vrouw wilde tegenhouden, werd deze agressief.

Hennepkwekerij

ontdekt na overval

WAALWIJK - De politie heeft gisternacht twee Waalwijkers aangehouden omdat ze in hun woning een hennepkwekerij hadden. Dat heeft de politie gisteren bekendgemaakt. De Waalwijkers werden in hun woning overvallen door mensen die op de hennepplanten uit waren. De bewoners belden de politie, die hen ontzetten en meteen ook de overgebleven hennepplanten in beslag namen.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.

Bekijk de hele uitgave van vrijdag 15 juni 2007

Reformatorisch Dagblad | 22 Pagina's

Dordtenaar verdacht van oplichting

Bekijk de hele uitgave van vrijdag 15 juni 2007

Reformatorisch Dagblad | 22 Pagina's

PDF Bekijken