Bekijk het origineel

Jongen overreden na val uit machine

Bekijk het origineel

PDF Bekijken
+ Meer informatie
Print this document

Jongen overreden na val uit machine

3 minuten leestijd

ALPHEN A/D RIJN - Een 17-jarige jongen uit Prinsenbeek is vrijdag overleden aan de gevolgen van een bedrijfsongeval op het parkeerterrein van een begraafplaats in Alphen (Noord-Brabant). Hij is vermoedelijk uit de kleine graafmachine gevallen waar hij in werkte, waarna deze over de jongen heen is gereden.

Zwaargewonde bij schietpartij Apeldoorn

APELDOORN - Bij een schietpartij bij het uitgaansgebied van Apeldoorn is in de nacht van zaterdag op zondag een 19-jarige man uit Utrecht ernstig gewond geraakt. Aanleiding voor de schietpartij, die zich om 04.00 uur in de Korte Nieuwstraat voordeed, is onduidelijk. Er waren veel mensen op straat.

Politie haalt dode man uit Baarn uit sloot

BAARN - Politie en brandweer hebben gistermorgen rond halftwaalf langs de Eemweg in Baarn het lichaam uit het water gehaald van een 84-jarige inwoner van die plaats. De man is waarschijnlijk onwel geworden en met zijn fiets in het water gevallen. Er zijn geen sporen gevonden van een misdrijf.

Barneveldse winkelier gooit met hete koffie

BARNEVELD - De politie heeft zaterdag een winkelier uit het centrum van Barneveld aangehouden wegens mishandeling. De man zou een kan hete koffie hebben gegooid naar een klant nadat er onenigheid was ontstaan over een klacht. Het slachtoffer, een 45-jarige Barnevelder, liep brandwonden op.

Dode vrouw uit Waal gehaald

HAALDEREN - De politie heeft gistermorgen bij Haalderen een dode vrouw uit de Waal gehaald op aanwijzing van passerende schippers. Haar identiteit is vermoedelijk Duits, meldde de politie Gelderland-Midden. Onderzoek leverde tot nu toe geen aanwijzingen op dat er een misdrijf is gepleegd.

Kesterenaar vast na bedreiging met mes

KESTEREN - Een 42-jarige man uit Kesteren is vrijdagnacht aangehouden voor het bedreigingen van buurtgenoten met een mes. Nadat het mes was afgepakt door een buurtbewoner was de man naar zijn eigen woning vertrokken. De man bleek onder invloed van alcohol te zijn.

Mannen gehoord voor aardappelgeschut

GOES - Een 20-jarige Goesenaar en een 22-jarige Kapellenaar hebben zich gemeld bij de politie in verband met het schieten met aardappelen door middel van zelfgemaakte pijpen. Getuigen verklaarden vorige week zondag twee mannen met op raketwerpers lijkende wapens op het Sas bij Goes te hebben gezien, die grote knallen opleverden. Het tweetal is verhoord.

Sportduiker gevonden in Oostvoornse Meer

OOSTVOORNE - Duikers van de douane hebben gisteravond het lichaam gevonden van een 41-jarige sportduiker uit Ridderkerk die sinds 12.00 uur 's middags werd vermist in het Oostvoornse Meer. Een bergingsteam uit Urk en een sonarteam van het KLPD zochten mee.

Twee arrestaties na dood man Pernis

PERNIS - De Rotterdamse politie heeft in de nacht van vrijdag op zaterdag twee 25-jarige Rotterdammers aangehouden in verband met de gewelddadige dood van een 28-jarige man. Het slachtoffer werd zaterdag vroeg zwaargewond door de politie gewonden in een woning aan de Pastoriedijk in Pernis.

Hardrijders raken rijbewijs kwijt

WOUDRICHEM - Een 42-jarige automobilist uit Woudrichem is zaterdagavond zijn rijbewijs kwijtgeraakt nadat hij met een gemiddelde snelheid van 209 kilometer per uur op de snelweg A15 werd geklokt, waar 120 is toegestaan. Een 22-jarige Nijmegenaar raakte verder zijn rijbewijs kwijt nadat hij zaterdagnacht met 111 kilometer per uur over de Weg door Jonkerbos in Nijmegen reed, waar 50 km/u als maximum geldt. Een 46-jarige man uit Oss mocht ook zijn rijbewijs inleveren, nadat hij bij Oud-Heusden 173 kilometer per uur reed waar 80 is toegestaan.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.

Bekijk de hele uitgave van maandag 18 juni 2007

Reformatorisch Dagblad | 16 Pagina's

Jongen overreden na val uit machine

Bekijk de hele uitgave van maandag 18 juni 2007

Reformatorisch Dagblad | 16 Pagina's

PDF Bekijken