Bekijk het origineel

Alkmaarse overlijdt na val van acht hoog

Bekijk het origineel

PDF Bekijken
+ Meer informatie

Alkmaarse overlijdt na val van acht hoog

3 minuten leestijd

ALKMAAR - Een 48-jarige vrouw uit Alkmaar is gisteren in haar woonplaats om het leven gekomen na een val van acht hoog. Een 30-jarige huisgenoot van het slachtoffer is aangehouden. Volgens de politie staat de toedracht van het incident nog niet vast.

Politie controleert op wateren Alphen

ALPHEN A/D RIJN - De politie van Hollands Midden gaat het toezicht op het waterverkeer in en rond Alphen aan den Rijn verscherpen. Naar aanleiding van klachten van vorig jaar over asociaal gedrag en overlast op en rond het water, gaat er nu een extra politieboot rondvaren.

Bodegraven wil afval verminderen met chip

BODEGRAVEN - Inwoners van Bodegraven krijgen binnenkort een chip op de afvalcontainer. Daardoor komt in beeld hoeveel afval ze aanbieden. Wie boven een maximumhoeveelheid aanlevert, betaalt extra. Bodegraven wil vooroplopen bij het indammen van de afvalstroom.

Vrouw leeft week met overleden huisgenoot

GRONINGEN - Een 90-jarige dementerende vrouw in Groningen heeft in haar woning bijna een week geleefd met haar overleden huisgenoot. De 60-jarige man, die een natuurlijke dood is gestorven, verzorgde de vrouw in ruil voor onderdak. De vrouw had al een aantal dagen niet gegeten en gedronken.

Inbreker opgepakt in Kapel-Avezaath

KAPEL-AVEZAATH - Agenten hebben in de nacht van maandag op dinsdag in het Gelderse Kapel-Avezaath een inbraak voorkomen. Zij zagen op de Bergakker een auto staan met de sleutel nog in het contact. In de struiken troffen zij een 32-jarige Nijmegenaar aan. In de auto vonden zij inbrekersgereedschap. Een hek van een bedrijf in de buurt bleek reeds geforceerd. De man is aangehouden.

Gewonden door brand in Leiden

LEIDEN - In de binnenstad van Leiden heeft gisteravond brand gewoed in een zonnestudio en enkele bovengelegen woningen aan de Nieuwstraat. Volgens een brandweerwoordvoerder vielen er twee lichtgewonden.

Veense huurwoningen via loting toegewezen

VEENENDAAL - De Veenendaalse woonstichting Patrimonium is maandag gestart met het toewijzen van huurwoningen via loting. Na 1 juli mogen woningen niet meer voor jongeren apart worden gehouden. Patrimonium verhuurde op die manier vorig jaar ruim 300 woningen aan jongeren. Na twee jaar wordt het lotingsysteem geƫvalueerd.

Borsselse komt om door ongeval A58

VLISSINGEN - Door een ongeval op de A58, Bergen op Zoom richting Vlissingen, is gisteren een 55-jarige vrouw uit Borssele om het leven gekomen. De vrouw stopte met haar auto ter hoogte van Kapelle op de vluchtstrook. Zij stapte uit en werd geschept door een vrachtwagen.

Man omgekomen bij brand Westerhaar

WESTERHAAR - Bij een woningbrand aan de Zonnebloemstraat in het Gelderse Westerhaar is gisteravond een man om het leven gekomen. De identiteit van het slachtoffer is nog niet vastgesteld. Het huis is uitgebrand.

Dwangsom bij vaak loos alarm brandweer

ZALTBOMMEL - De brandweer Gelderland-Zuid gaat een dwangsom opleggen aan bedrijven die te vaak een loosalarmmelding doen. De brandweer Zaltbommel had vorig jaar 73 loze meldingen. Geldermalsen had er 76. In totaal rukte de brandweer in Gelderland in 2006 6713 keer voor spek en bonen uit.

Handtekeningen tegen milde straf

ZUIDBROEK - De nabestaanden van de vorig jaar juni in Zuidbroek (Gr.) verongelukte drie 13-jarige meisjes hebben meer dan 2000 handtekeningen verzameld tegen de in hun ogen te lichte straf voor de 20-jarige autobestuurder die het ongeval veroorzaakte. De man verkeerde onder invloed van alcohol en is veroordeeld tot 24 maanden cel.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.

Bekijk de hele uitgave van woensdag 4 juli 2007

Reformatorisch Dagblad | 20 Pagina's

Alkmaarse overlijdt na val van acht hoog

Bekijk de hele uitgave van woensdag 4 juli 2007

Reformatorisch Dagblad | 20 Pagina's

PDF Bekijken