Bekijk het origineel

Koikarpers vergiftigd met wasmiddel

Bekijk het origineel

PDF Bekijken
+ Meer informatie

Koikarpers vergiftigd met wasmiddel

3 minuten leestijd

ASSEN - Onbekenden hebben zes weken achtereen wasmiddelen in de vijver van een jong echtpaar in Assen gegooid. Daardoor zijn 10 van de 25 koikarpers in de vijver vergiftigd en bezweken. De vijver is inmiddels leeggehaald. Er is aangifte gedaan bij de politie. De schade is aanzienlijk, mede omdat pomp, waterfilter en zeil veel geld hebben gekost. Het motief voor de pesterijen is onbekend.

Dode bij aanrijding

in Den Haag

DEN HAAG - Bij een aanrijding op de Haagse Loevesteinlaan is gisterochtend een 60-jarige voetganger uit Rijswijk om het leven gekomen. De man werd door een vrachtwagen aangereden en raakte zwaargewond. Het team van de traumahelikopter heeft tevergeefs geprobeerd de man te reanimeren. Naar de toedracht van het ongeval is onderzoek ingesteld.

Man (21) uit Eerbeek

botst tegen stoomtrein

EERBEEK - Een 21-jarige man uit Eerbeek is gisteren met zijn auto op de spoorwegovergang van de Horsterdijk in Eerbeek in botsing gekomen met de stoomtrein, maar bleef hierbij ongedeerd. Dat heeft de politie bekendgemaakt. De auto raakte compleet vernield. De man was met zijn autoradio bezig en zag de stoomtrein niet aankomen. Hij is tegen de neus van de trein gereden.

Lunterenaar verdacht

van bedreiging

LUNTEREN - Een 39-jarige man uit Lunteren is gistermorgen aangehouden op verdenking van bedreiging met een wapen. De verdachte zou een op een vuurwapen lijkend voorwerp hebben gericht op een 57-jarige man uit Valkenburg-Houthem, die met zijn auto kranten aan het bezorgen was. Het motief voor de bedreiging is onbekend. De Limburger heeft het kenteken van de auto doorgegeven aan de politie. Het onderzoek loopt nog.

Verkeersslachtoffer

Naaldwijk overleden

NAALDWIJK - De 72-jarige Naaldwijker die maandag gewond raakte bij een inhaalmanoeuvre op de Lange Broekweg in zijn woonplaats, is dinsdag overleden in het ziekenhuis. De man reed maandag met zijn bromfiets op de Lange Broekweg toen hij werd ingehaald door een bestelauto met aanhanger. Doordat de auto plotseling naar rechts moest uitwijken voor een tegenligger is de man waarschijnlijk zodanig geschrokken dat hij ten val kwam.

Dode na botsing met

vrachtwagen op N9

SCHOORLDAM - De bestuurder van een bestelwagen is gisterochtend om het leven gekomen bij een ongeval op de N9 ter hoogte van het Noord-Hollandse Schoorldam. Bij het ongeval raakten vier mensen gewond. De bestelwagen botste tegen een gekantelde vrachtwagen en vloog in brand. De vrachtwagen had eerder geprobeerd een personenwagen te ontwijken die op de verkeerde weghelft reed, maar kantelde daarbij. De twee inzittenden van de vrachtwagen raakten gewond. De N9 tussen Schoorl en Sint Maartenszee was door het ongeval tot 16.15 uur afgesloten.

Vlucht inbreker

eindigt in struiken

VELDDRIEL - Een 19-jarige man uit de gemeente Maasdriel is dinsdagnacht gewond geraakt na een haastige aftocht, aldus de politie. Agenten die na een melding van een inbraak bij een bedrijf in Velddriel polshoogte gingen nemen, vonden de man met zijn scooter in de struiken. Omdat zijn toestand ernstig leek, werd assistentie van de traumahelikopter gevraagd. De man is overgebracht naar het UMC in Utrecht. Hij liep diverse verwondingen op, waaronder vermoedelijk hoofdletsel.

Vrachtwagen kantelt:

liters melk op straat

WOUBRUGGE - Bij een ongeval met een vrachtwagen met aanhanger is gisterochtend 16.000 liter melk verloren gegaan. De melk vloeide weg op straat, in de berm en in de sloot nadat de aanhangwagen van de combinatie in het Zuid-Hollandse Woubrugge bij het oprijden van de N207 kantelde. De brandweer werd ingeschakeld om het wegdek schoon te spuiten. De rijbaan van de N207 richting Alphen aan den Rijn was enige uren afgesloten.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.

Bekijk de hele uitgave van donderdag 19 juli 2007

Reformatorisch Dagblad | 16 Pagina's

Koikarpers vergiftigd met wasmiddel

Bekijk de hele uitgave van donderdag 19 juli 2007

Reformatorisch Dagblad | 16 Pagina's

PDF Bekijken