Bekijk het origineel

Alphense zwembad krijgt overkapping

Bekijk het origineel

PDF Bekijken
+ Meer informatie

Alphense zwembad krijgt overkapping

3 minuten leestijd

ALPHEN A/D RIJN - De gemeente Alphen aan den Rijn beschikt eind deze maand weer over voldoende overdekt zwemwater. Sinds het afbranden in februari van zwembad De Thermen was hieraan gebrek. Met het aanbrengen van een semipermanent overkapping van het buitenbad van zwembad De Hoorn, waarmee gisteren is begonnen, verwacht de gemeente alle scholen, verenigingen en recreanten weer te kunnen herbergen.

Nepcontroleurs actief in Alphen aan den Rijn

ALPHEN A/D RIJN - De politie in Alphen aan den Rijn waarschuwt voor nepcontroleurs van kunststof puien. De inspecteurs zeggen de montage van de kunststof te willen controleren voor een keurmerk. De fabrikanten weten evenwel van niets. De politie denkt daarom dat de nepcontroleurs een aantal inbraken voorbereiden. Temeer omdat de mannen veel interesse tonen voor het hang- en sluitwerk, zo heeft een aantal inwoners van Alphen aan den Rijn gemerkt.

Rijbewijs motorrijders in beslag genomen

BALKBRUG - Drie motorrijders zijn zondag hun rijbewijs kwijtgeraakt vanwege forse snelheidsovertredingen. Een 42-jarige motorrijder uit Zuidwolde reed met zijn motor over de Oud Avereest met een snelheid van 128 kilometer per uur. Hiermee overschreed hij met 68 kilometer de toegestane snelheid. Een 25-jarige motorrijder uit Vriezenveen en een 47-jarige motorrijder uit Staphorst reden 54 kilometer te hard.

Ruim 100 arrestaties bij Lowlandsfestival

BIDDINGHUIZEN - Tijdens het drukbezochte Lowlandsfestival in Biddinghuizen heeft de politie de afgelopen dagen 114 aanhoudingen verricht voor relatief kleine vergrijpen omtrent drugs en diefstal. Door goede samenwerking met de beveiligingsdienst zijn er meer mensen aangehouden dan in voorgaande jaren. Het vierdaagse festival trok 55.000 bezoekers.

Vechtpartij tijdens IJsselfeesten in Dieren

DIEREN - De politie heeft in de nacht van zaterdag op zondag tijdens de IJsselfeesten in het Gelderse Dieren ingegrepen bij een confrontatie tussen twee groepen jongeren waarbij enkele klappen vielen. De politie wist verdere escalatie te voorkomen door beide groepen uit elkaar te drijven.

Man moet 1500 euro aan boete betalen.

DREUMEL - De politie heeft in nacht zondag op maandag een 25-jarige man uit Dreumel (Gld.) aangehouden voor rijden onder invloed. Na zijn aanhouding bleek dat hij nog ruim 1500 euro aan boetes open had staan. Omdat de man niet direct kon betalen, is hij voorlopig ingesloten op het politiebureau in Tiel.

Schade door brand in Friese scheepswerf

MAKKUM - In de vroegere scheepswerf van Amels in het Friese Makkum heeft gisteren brand gewoed. Door de brand is de scheepwerf flink beschadigd geraakt, meldde de gemeente Wu^nseradiel gistermiddag. In de loods van de werf ligt een 52 meter lang in aanbouw zijnde jacht. De brand is vermoedelijk ontstaan doordat isolatiemateriaal tijdens laswerkzaamheden in brand vloog.

Conflict op straat in Opheusden

OPHEUSDEN - In Opheusden is zondagavond commotie ontstaan door het toedoen van een 21-jarige man. Hij veroorzaakte problemen in de buurt van zijn 17-jarige ex-vriendin. De politie verzocht de familie van de 17-jarige naar huis te gaan, evenals de 21-jarige man. De laatste bleef weigeren weg te gaan, waarop de politie hem heeft aangehouden.

Rijkswaterstaat sluit A12 naar Waddinxveen

WADDINXVEEN - Rijkswaterstaat voert werkzaamheden uit ter verbreding van een viaduct over de A12 bij Waddinxveen (afrit 10). De A12 is van vrijdag 24 augustus 22.00 uur tot en met maandag 27 augustus 05.00 uur afgesloten van knooppunt Gouwe in de richting Den Haag tot en met afslag Zevenhuizen. Verkeer vanuit Utrecht richting Zoetermeer wordt omgeleid via de N11 en de N209.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.

Bekijk de hele uitgave van dinsdag 21 augustus 2007

Reformatorisch Dagblad | 14 Pagina's

Alphense zwembad krijgt overkapping

Bekijk de hele uitgave van dinsdag 21 augustus 2007

Reformatorisch Dagblad | 14 Pagina's

PDF Bekijken