Bekijk het origineel

Vrouw steekt vriend neer

Bekijk het origineel

PDF Bekijken
+ Meer informatie

Vrouw steekt vriend neer

3 minuten leestijd

ALBLASSERDAM - Een 34-jarige man uit Alblasserdam is in de nacht van zaterdag op zondag in zijn woonplaats neergestoken door zijn 38-jarige vriendin. Dat maakte de politie bekend. Het incident vond plaats tijdens een uit de hand gelopen ruzie in een woning aan de Scheepmakerstraat. De man raakte ernstig gewond aan zijn buik. Hij moest worden geopereerd. De vrouw is aangehouden.

Voetbalclub Apeldoorn niet in bosgebied

APELDOORN - Het is onwaarschijnlijk dat het nieuwe stadion van de Apeldoornse voetbalclub AGOVV in een bosgebied aan de Europaweg in Apeldoorn kan komen. Dat valt af te leiden uit de antwoorden van het Gelderse provinciebestuur op schriftelijke vragen van SP-Statenlid T. van Bergen. Omdat het gebied beschermd is door Europese natuurbeschermingsregels mag de natuur niet aangetast worden, tenzij er grote maatschappelijke belangen zijn en het stadion nergens anders kan worden gebouwd.

Duitser gewond bij paragliden

BIGGEKERKE - Een 67-jarige paraglider uit het Duitse Hagen is gisterochtend tijdens het uitoefenen van zijn sport gewond geraakt. Dat maakte de politie vanmorgen bekend. De man was boven het strand aan het paragliden en werd door de wind naar camping Valkenisse in Biggekerke geblazen. Hij bleef achter een caravan hangen. De man is per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.

Man bedolven onder zand

's-GRAVENDEEL - Een 48-jarige monteur uit Ridderkerk is zaterdagmiddag in 's-Gravendeel bedolven geraakt onder een berg zand. Dit maakte de politie gisteren bekend. Het slachtoffer was bezig met het repareren van een gaslek op de Leerambachtstraat. Toen hij in een sleuf stapte, viel er een berg zand op de man. Hij slaagde er net in zijn hoofd boven het zand te houden. Door snel ingrijpen van politie en brandweer kon de man worden bevrijd.

Mannen opgepakt na vernielingen

HEERDE - Twee 18-jarige mannen uit Heerde zijn gisteren aangehouden voor diverse vernielingen en voor baldadigheid. Dit maakte de politie bekend. Agenten zagen het duo vernielingen plegen op de Kamperweg in Heerde en hielden de twee aan. Uit onderzoek bleek dat de mannen op de Stationsstraat, de Soerelseweg en de Kamperweg ruitenwissers van auto's gesloopt hadden, brievenbussen vernield en door voortuinen hebben gelopen.

Man mishandeld door stratenmaker

LIENDEN - De politie heeft zaterdagmorgen een 36-jarige inwoner van de gemeente West Maas en Waal aangehouden. De man wordt ervan verdacht dat hij die ochtend een 37-jarige inwoner van Lienden heeft mishandeld. De mishandeling bleek het gevolg van een zakelijk conflict. De man uit Lienden was niet tevreden over het door de verdachte geleverde bestratingswerk en wilde daarvoor dan ook niet betalen. De verdachte kwam naar Lienden en om zijn eis kracht bij te zetten had hij een shovel in de tuin van de aangever geparkeerd. Hij zou de Liendenaar meerdere malen geslagen hebben.

Arrestaties tijdens Nightmare Outdoor

MIJNSHEERENLAND - Tijdens het dansevenement Nightmare Outdoor in Mijnsheerenland heeft de politie dertien mensen aangehouden. De meeste arrestanten waren drugsdealers. De politie zette honderd agenten, vier drugshonden en een peloton ME in om het evenement in goede banen te leiden.

Wouw zonder stroom na verkeersongeval

WOUW - Een groot deel van het Brabantse Wouw heeft zaterdag lange tijd zonder stroom gezeten na een verkeersongeval. Zaterdagochtend vroeg reed een automobilist op de kruising van de Plantagelaan met de Bergsebaan met hoge snelheid tegen een geparkeerde auto. Deze auto botste daardoor tegen een elektriciteitshuisje en vloog in brand. Door het ongeval viel de stroom in een groot deel van het dorp urenlang uit.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.

Bekijk de hele uitgave van maandag 17 september 2007

Reformatorisch Dagblad | 14 Pagina's

Vrouw steekt vriend neer

Bekijk de hele uitgave van maandag 17 september 2007

Reformatorisch Dagblad | 14 Pagina's

PDF Bekijken