Bekijk het origineel

Senseo krijgt concurrentie van puC

Bekijk het origineel

PDF Bekijken
+ Meer informatie
Print this document

Senseo krijgt concurrentie van puC

1 minuut leestijd

AMSTERDAM (ANP) - Ahold Coffee Company presenteerde gistermorgen de eerste concurrent van de succesvolle Senseokoffiemachine. Met de zogeheten puC wil Ahold oneindig gaan variëren. Er is zelfs al met soep geëxperimenteerd.

Het vernieuwende van de puC zit hem in het feit dat een aparte cup met vloeibare melk tegelijk met een pad in de houder kan worden gestopt.

De cups zijn een toevoeging aan de gevarieerde koffiesmaken en kunnen afzonderlijk van elkaar worden gebruikt. Nu is de keuze in cups nog beperkt tot de variaties cappuccino, café kaneel, café caramel, Wiener melange en café choco. Daar zullen de komende jaren "oneindig veel variaties aan worden toegevoegd." Er wordt al gekeken of er ook soepcupjes kunnen worden gemaakt.

De diversiteit is mogelijk omdat de machine twee gescheiden systemen kent, zodat er ook geen smaakbesmetting ontstaat. De makers claimen dat de koffie lekkerder is dan de Senseo omdat het onder meer onder een hogere druk wordt gemaakt.

De puC is het antwoord van Albert Heijn op het succes van de Senseo, waarvan wereldwijd al 17 miljoen exemplaren zijn verkocht.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.

Bekijk de hele uitgave van vrijdag 12 oktober 2007

Reformatorisch Dagblad | 20 Pagina's

Senseo krijgt concurrentie van puC

Bekijk de hele uitgave van vrijdag 12 oktober 2007

Reformatorisch Dagblad | 20 Pagina's

PDF Bekijken