Bekijk het origineel

Arnhemmer opgepakt na ontucht met kind

Bekijk het origineel

PDF Bekijken
+ Meer informatie
Print this document

Arnhemmer opgepakt na ontucht met kind

4 minuten leestijd

ARNHEM - Een 37-jarige man uit Arnhem is eind vorige week in zijn woning aangehouden op verdenking van het plegen van ontuchtige handelingen met een kind. Ook wordt hij verdacht van het vervaardigen van kinderporno. Een woordvoerder van de politie maakte dat gisteren bekend.

Barnevelder verdacht

van huiselijk geweld

BARNEVELD - Een 17-jarige jongen uit Barneveld is zondagmiddag door de politie aangehouden op verdenking van huiselijk geweld. Dat werd gisteren bekend. De jongen zou 's middags een conflict met zijn 48-jarige moeder hebben gekregen. Daarbij zou hij zijn moeder hebben geschopt. Het slachtoffer riep de hulp in van de politie. De jongen is voor verhoor meegenomen naar het politiebureau.

Asbest vrij bij

brand in Genderen

GENDEREN - Bij een brand in een houtopslag aan de Oegemastraat in het Brabantse Genderen is gistermorgen vermoedelijk asbest vrijgekomen. Dat maakte de politie bekend. De brand werd rond 2.30 uur ontdekt in een loods. De brandweer had het vuur snel onder controle. De bewoners in de directe omgeving kregen vanaf 3.00 uur het advies hun ramen en deuren gesloten te houden. Ze worden via een brief op de hoogte gehouden van de resultaten van het onderzoek dat gisteren zou worden gestart.

Aanhoudingen na

steekpartij in Hedel

HEDEL - Twee jongemannen van 17 en 18 jaar zijn gisteren opgepakt nadat zij gisterochtend vroeg in Hedel een 20-jarige man uit Den Bosch hadden neergestoken. De man werd per ambulance naar het ziekenhuis in Den Bosch gebracht. De politie startte onmiddellijk een onderzoek naar het misdrijf en hield even later in Hedel de twee verdachten aan. De oorzaak van het conflict is nog niet bekend, aldus een politiewoordvoerder.

Man uit Doornspijk

rijdt koe dood

NOORDEINDE - Een 35-jarige man uit Doornspijk is zondagavond op de Groote Woldweg in Noordeinde met zijn auto tegen twee koeien aan gereden. Een van de dieren overleefde de aanrijding niet. Een groep koeien liep op het moment dat de bestuurder kwam aanrijden de weg op. De dieren waren uit een naastgelegen weiland ontsnapt.

Paard en ruiter

zakken door brug

NUMANSDORP - Een paard met ruiter is zondagmiddag door een bruggetje in Numansdorp gezakt. Dat werd gisteren bekendgemaakt. Het dier kwam in een sloot terecht. De brandweer moest er aan te pas komen om het paard uit de sloot te halen. Het dier bleek diverse verwondingen te hebben opgelopen. Over de toestand van de ruiter is niets bekendgemaakt.

Chauffeur gewond

na ongeval op A1

RIJSSEN - Een 52-jarige chauffeur uit Finland is gisteren gewond geraakt na een botsing tegen een pijler van een viaduct op de snelweg A1 ter hoogte van Rijssen. Dat maakte de politie gisteren bekend. Als gevolg van het ongeval is een deel van de snelweg enige tijd gestremd geweest. De man, afkomstig uit het Finse Mondragon, verloor vermoedelijk de macht over het stuur. De politie heeft een onderzoek ingesteld.

Masseur opgepakt

voor aanranding

WAALWIJK - De politie heeft gistermorgen een 53-jarige man uit Waalwijk aangehouden wegens aanranding. De man wordt ervan verdacht een 21-jarige vrouw uit Vught te hebben aangerand tijdens zijn werk als masseur. De vrouw kwam bij de man voor de behandeling van haar lichamelijke klachten. In afwachting van een nader politieonderzoek zit de verdachte voorlopig vast.

Man vast na plegen

schennis in Wierden

WIERDEN - Een 26-jarige man uit het Duitse Golenkamp is gisteren in Wierden aangehouden op verdenking van schennispleging. De politie vermoedt dat diverse meisjes uit Wierden en omgeving door de man zijn lastiggevallen, aldus een politiewoordvoerder. Een 16-jarig meisje deed in september aangifte van een man die schennis pleegde.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.

Bekijk de hele uitgave van dinsdag 6 november 2007

Reformatorisch Dagblad | 18 Pagina's

Arnhemmer opgepakt na ontucht met kind

Bekijk de hele uitgave van dinsdag 6 november 2007

Reformatorisch Dagblad | 18 Pagina's

PDF Bekijken