Bekijk het origineel

Alblasserdammer mishandelt vijftal

Bekijk het origineel

PDF Bekijken
+ Meer informatie

Alblasserdammer mishandelt vijftal

3 minuten leestijd

ALBLASSERDAM - De politie heeft gistermiddag een 24-jarige inwoner van Alblasserdam opgepakt wegens mishandeling. De man kreeg in de nacht van zaterdag op zondag ruzie met zijn voormalige vriendin. De situatie escaleerde, waarna de Alblasserdammer de vrouw in haar woning te lijf ging. Vier vrienden van de vrouw werden eveneens mishandeld. Het vijftal liep verwondingen op in het gezicht. Alle slachtoffers hebben aangifte gedaan.

Bromfietser overlijdt na ongeval in Alkmaar

ALKMAAR - Een 27-jarige vrouw uit Alkmaar is gisteren in haar woonplaats om het leven gekomen bij een ongeval. De vrouw passeerde op haar brommer een andere bromfietser. De Alkmaarse schrok vermoedelijk van een onverwachte beweging van de bromfietser die zij inhaalde, waardoor zij de macht over het stuur verloor en tegen een paal reed. De vrouw liep ernstig inwendig letsel op en overleed korte tijd na het ongeval aan haar verwondingen.

Alphen weert circussen met wilde dieren

ALPHEN A/D RIJN - Circussen met wilde dieren krijgen vanaf 1 januari volgend jaar geen vergunning meer van de gemeente Alphen aan den Rijn om hun tenten op te slaan. Volgens de gemeente gaan de optredens en het vervoer van dieren ten koste van hun welzijn.

Man uit de kleren voor balie Tweede Kamer

DEN HAAG - Een 42-jarige man uit Rotterdam heeft gistermiddag op bijzondere wijze geprobeerd de aandacht van politiek Den Haag te trekken. Omdat er volgens de Rotterdammer niet goed naar hem werd geluisterd, begon hij voor de balie van het Tweede Kamergebouw zijn kleren uit te trekken. Baliemedewerkers belden de politie, die de man aanhield. De Rotterdammer is later op de dag met een dagvaarding naar huis gestuurd.

Groep bedelende Roemenen opgepakt

DORDRECHT - De politie heeft een groep Roemenen opgepakt die in de binnenstad van Dordrecht aan het bedelen waren, zo is gisteren bekendgemaakt. Diverse winkeliers en passanten belden de politie, omdat de groep overlast veroorzaakte voor het winkelende publiek. Uiteindelijk werden drie mannen, twee vrouwen en een 15-jarig meisje aangehouden. Na het betalen van een boete konden ze weer vertrekken.

Voetganger komt om na ongeval in Heikant

HEIKANT - Een 64-jarige man uit Hulst is gisterochtend in Antwerpen overleden na een ongeval eerder op de dag in het Zeeuws-Vlaamse Heikant. De voetganger werd aangereden door een 47-jarige man uit het Vlaamse Stekene. Het slachtoffer werd met de traumahelikopter vervoerd naar het ziekenhuis in Antwerpen, waar hij overleed. Een andere bij het ongeval betrokken voetganger raakte lichtgewond.

Vernieler "hufterproof" bushokje aangehouden

MAASDAM - De politie heeft gisteren een 17-jarige jongen uit Binnenmaas opgepakt die een vandalismebestendig bushokje in Maasdam heeft vernield. De jongen heeft inmiddels bekend. Het bushokje stond er nog maar twee weken.

Inbreker aangehouden na zoektocht in bos

NIEUW-LEKKERLAND - De politie heeft in de nacht van dinsdag op woensdag een 21-jarige inwoner van Zaltbommel opgepakt in Nieuw-Lekkerland. Eerder die nacht had de man met twee anderen ingebroken bij een bedrijf in die plaats. De politie werd even na 03.00 uur geïnformeerd over de inbraak. Na een zoektocht werd de man door agenten in een bos gevonden. De twee anderen ontkwamen.

Inwoners Werkendam opgepakt na ruzie

WERKENDAM - De politie heeft gisteren drie Werkendamse mannen in de leeftijd van 18 tot 20 jaar opgepakt wegens openlijke geweldpleging. In de nacht van zondag op maandag gingen de drie een 24-jarige inwoner van Almkerk na een ruzie te lijf. Aan de hand van verklaringen kon de politie de verdachten oppakken.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.

Bekijk de hele uitgave van donderdag 15 november 2007

Reformatorisch Dagblad | 22 Pagina's

Alblasserdammer mishandelt vijftal

Bekijk de hele uitgave van donderdag 15 november 2007

Reformatorisch Dagblad | 22 Pagina's

PDF Bekijken