Bekijk het origineel

Berouwvolle overvaller geeft zich aan

Bekijk het origineel

PDF Bekijken
+ Meer informatie
Print this document

Berouwvolle overvaller geeft zich aan

4 minuten leestijd

BREDA - Een 35-jarige man uit Breda heeft zich zaterdag aangegeven bij de politie nadat hij eerder die dag de eigenares en de klanten van een nagelstudio aan het Van Coothplein had beroofd. De man kwam binnen met een mes en eiste geld. Toen de dader thuiskwam trof hij daar zijn vriendin. Zij haalde hem ertoe over zich aan te geven. De man wilde met het gestolen geld zijn drugsschulden afbetalen.

Man zwaargewond bij

schietpartij Breda

BREDA - Een 52-jarige man is gisteravond zwaargewond geraakt bij een schietpartij in Breda. Dat heeft de politie vannacht gemeld. De man liep op straat toen hij onder vuur werd genomen door iemand die hem vermoedelijk op een motor of scooter passeerde. Het slachtoffer is met spoed naar het ziekenhuis gebracht, waar hij direct moest worden geopereerd.

Sturen met jenever

in de hand in Capelle

CAPELLE A/D IJSSEL - Autorijden met in de ene hand het stuur en in de andere hand een geopende fles jenever is vragen om moeilijkheden. Dat ondervond een 59-jarige automobilist uit Capelle aan den IJssel aan den lijve toen hij gisterochtend werd gezien door surveillerende agenten. De man werd aangehouden op het Slotplein. Uit de blaastest bleek dat hij ruim vijf keer de toegestane hoeveelheid alcohol had gedronken. De man moest direct zijn rijbewijs inleveren.

Man weigert bureau

politie te verlaten

GOES - Een 56-jarige man uit Goes heeft zaterdagavond geweigerd het politiebureau in zijn woonplaats te verlaten nadat hij was aangehouden voor openbare dronkenschap. De man wilde eerder die avond al niet weg uit een café aan de Koningstraat in Goes. De politie nam de man met zijn hond mee naar het bureau, zo maakte de politie gisteren bekend. Toen de man bij zijn vrijstelling het bureau niet wilde verlaten, probeerde hij zijn eigen hond te wurgen. De politie kon het dier uit zijn benarde positie bevrijden, waarop de man de agenten probeerde te slaan. Hij werd voor de tweede keer aangehouden.

Acht keer te veel

gedronken

HARDINXVELD-GIESSENDAM - Een 21-jarige vrouw uit Hardinxveld-Giessendam is zaterdagavond haar rijbewijs kwijt geraakt tijdens een alcoholcontrole aan de Rijshaak in haar woonplaats. De vrouw had acht keer zo veel op als is toegestaan voor een beginnend bestuurder. Ze probeerde nog aan de controle te ontsnappen door snel te parkeren, maar dat liep te veel in de gaten.

Jongen beroofd

bij pinautomaat

OOSTERHOUT - Twee 18-jarigen uit het Brabantse Oosterhout zijn in de nacht van zaterdag op zondag bij een pinautomaat in de Heuvelstraat het slachtoffer geworden van straatroof. Een van de overvallers had een mes in zijn handen en eiste geld. Een van de slachtoffers wist te ontkomen, zijn vriend gaf zijn geld en andere bezittingen af. De daders gingen er vervolgens met een fiets vandoor.

Cafébezoekers na

schietpartij verhoord

ROTTERDAM - Na een schietpartij zaterdagochtend in een café aan de Mauritsweg in Rotterdam heeft de politie meer dan honderd bezoekers verhoord. Dat liet een politiewoordvoerder zaterdag weten. Bij de schietpartij raakte niemand gewond. De aanwezigen wilden aanvankelijk niet meewerken aan het onderzoek. Volgens de woordvoerder was dit nodig om een goed beeld te krijgen van de situatie en mogelijke verdachte(n). De ondervraagden mochten in de loop van de ochtend naar huis.

Politie arresteert

slingerende Pool

TIEL - De politie heeft in de nacht van zaterdag op zondag in Tiel een 46-jarige Pool aangehouden. De man had in het centrum van Tiel met zijn auto een paar paaltjes geraakt. Toen de politie hem in zijn beschadigde voertuig ontdekte, ging hij er slingerend vandoor. De man bleek te veel te hebben gedronken. Het promillage was bijna vijf keer zo hoog als is toegestaan. De man is ter ontnuchtering in een cel opgesloten.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.

Bekijk de hele uitgave van maandag 10 december 2007

Reformatorisch Dagblad | 14 Pagina's

Berouwvolle overvaller geeft zich aan

Bekijk de hele uitgave van maandag 10 december 2007

Reformatorisch Dagblad | 14 Pagina's

PDF Bekijken