Bekijk het origineel

Autobanden lekgeprikt in Amsterdam

Bekijk het origineel

PDF Bekijken
+ Meer informatie

Autobanden lekgeprikt in Amsterdam

3 minuten leestijd

AMSTERDAM - Vandalen hebben zaterdagavond in Amsterdam opnieuw de banden van een flink aantal auto's lekgestoken. De politie trof in de Uiterwaardenstraat in het stadsdeel Zuideramstel circa twintig voertuigen aan met een of meer lekke banden.

Jongeren molesteren auto's in Den Haag

DEN HAAG - Twee jongemannen van 17 en 19 jaar hebben gisteren in Den Haag in totaal 25 auto's beschadigd. Omdat getuigen een goed signalement konden doorgeven van de twee in de omgeving van de Witte de Withstraat in Den Haag, konden agenten hen aanhouden. Van de auto's werden voornamelijk spiegels afgetrapt.

Gijzeling bij overval op supermarkt

GELEEN - Enkele onbekende mannen hebben zaterdag om 7.00 uur een gewapende overval uitgevoerd op een supermarkt in Geleen. Daarbij werden enkele personeelsleden gegijzeld, zo liet de politie weten. Bij de overval op de Albert Heijn aan de Rijksweg-Zuid hielden de mannen het gegijzelde personeel met een wapen in bedwang. Onduidelijk is of de overvallers iets buit hebben gemaakt. Niemand raakte gewond.

Dievegges uit Vlissingen gepakt

GOES - Op het station in Goes zijn zaterdag drie Vlissingse vrouwen van 24, 25 en 27 jaar aangehouden wegens winkeldiefstal. Ze hadden even daarvoor in een winkelpand in de omgeving een reiskoffer gestolen. Daarin bleek ook nog eens een flinke partij gestolen kleding te zitten.

Zakkenroller in Harderwijk opgepakt

HARDERWIJK - De politie heeft zaterdagmiddag in Harderwijk een 44-jarige man uit Den Helder aangehouden. Hij gedroeg zich vreemd bij een pinautomaat aan de Touwbaan en bleek in het bezit van in Zwolle gestolen bankpasjes. Bovendien reed hij in een auto, terwijl hij een ontzegging van de rijbevoegdheid had.

Woningbrand in Leerdam

LEERDAM - Een korte maar hevige brand in een woning aan de Banier in Leerdam heeft gisteren gezorgd voor aanzienlijke rook- en waterschade in de betrokken en naastgelegen woning. De bewoners konden hun woningen tijdig verlaten. De brand ontstond in een wasdroger.

Slachtoffer steekpartij was asielzoeker

MIDDELBURG - De man die vrijdagavond overleed door een steekpartij in het asielzoekerscentrum (azc) in Middelburg, was een 21-jarige bewoner van het azc. Dat maakte de politie zaterdag bekend. Een 38-jarige asielzoeker zou de steekwonden hebben toegebracht en is aangehouden. De politie heeft inmiddels begrepen dat aan de steekpartij een ruzie voorafging.

Motorrijder uit Emmen verongelukt op A37

NIEUW-AMSTERDAM - Een 41-jarige motorrijder uit Emmen is zaterdagavond om het leven gekomen door een ongeval op de A37 bij het Drentse Nieuw-Amsterdam. Dat meldde de politie. De Emmenaar nam de afslag naar Erica en haalde op de afrit een auto in, waarna hij zijn motor de rechterberm in stuurde en tegen een verkeersbord botste. De motorrijder overleed ter plaatse.

Fietsendieven gezocht via Markplaats

NIEUWERKERK A/D IJSSEL - De politie raadt inwoners van Nieuwerkerk aan den IJssel aan om als hun fiets gestolen is, ernaar te zoeken op www.marktplaats.nl. Inmiddels heeft de Nieuwerkerse politie een team ingezet om het fietsenaanbod op internet te controleren.

Nunspeters gepakt voor vernielingen

NUNSPEET - De politie heeft in de nacht van vrijdag op zaterdag twee jongemannen uit Nunspeet (20) aangehouden, zo maakte ze vanmorgen bekend. Zij worden verdacht vernielingen te hebben aangericht aan een pand aan de Industrieweg in Nunspeet. De politie werd rond halftwee 's nachts op de hoogte gesteld van vernielingen in een leegstaand pand.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.

Bekijk de hele uitgave van maandag 2 juni 2008

Reformatorisch Dagblad | 16 Pagina's

Autobanden lekgeprikt in Amsterdam

Bekijk de hele uitgave van maandag 2 juni 2008

Reformatorisch Dagblad | 16 Pagina's

PDF Bekijken