Bekijk het origineel

Nummer 38

Bekijk het origineel

PDF Bekijken
+ Meer informatie

Nummer 38

2 minuten leestijd

Een puzzel over dieren in de Bijbel. Vul de juiste dierennaam of -namen in. Kies uit de namen onderaan de puzzel. 01. Het is lichter dat een ... gaat door het oog van een naald, dan dat een rijke in het Koninkrijk Gods ingaat. (Matth. 19) 02. Simson joeg de ... in het staande koren van de Filistijnen. (Richt. 15) 03. Jezus zei: Gaat heen in het vlek dat tegen u over ligt en gij zult terstond een ... gebonden vinden. (Matth. 21) 04. Een tijdlang brachten de ... Elia voedsel. (1 Kon. 17) 05. Valse profeten komen in schaapskleren, maar van binnen zijn zij grijpende ... (Matth. 7) 06. Zal ook een moorman zijn huid veranderen of een ... zijn vlekken? (Jer. 13) 07. Wees voorzichtig als de ... en oprecht als de ... (Matth. 10) 08. De goede Herder stelt zijn leven voor de ... (Joh. 10) 09. De discipelen vertelden Jezus, dat ze niet meer hadden dan vijf broden en twee ... (Matth. 14) 10. De ... en de ... zullen samen weiden. (Jes. 11) berin - duiven - ezelin - kemel - koe - luipaard - schapen - slangen - raven - vissen - vossen - wolven.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.

Bekijk de hele uitgave van zaterdag 4 oktober 2008

Reformatorisch Dagblad | 36 Pagina's

Nummer 38

Bekijk de hele uitgave van zaterdag 4 oktober 2008

Reformatorisch Dagblad | 36 Pagina's

PDF Bekijken