Bekijk het origineel

Kleuter (4) komt om door brand Culemborg

Bekijk het origineel

PDF Bekijken
+ Meer informatie

Kleuter (4) komt om door brand Culemborg

3 minuten leestijd

CULEMBORG - Een 4-jarig jongetje is zaterdagmiddag omgekomen door een brand in zijn huis in Culemborg.

Zijn moeder en zijn 9-jarig zus wisten zichzelf te redden. De brandweer moest de kleuter uit de woning halen. Hij was ernstig gewond en overleed later in het ziekenhuis. De woning aan de Van Limburg Stirumstraat brandde geheel uit. De oorzaak van de brand is nog onbekend.

Delftse (84) overlijdt na ongeval

DELFT - Een 84-jarige vrouw uit Delft is gisteren in haar woonplaats overleden na een verkeersongeval. De vrouw zat in de auto bij een 49-jarige Delftenaar, aldus de politie vanmorgen. Het ongeval gebeurde op de kruising van de Diepenbrockstraat met de Buitenhofdreef. Daar botste de 49-jarige automobilist uit Delft tegen een 26-jarige plaatsgenoot. Zijn auto kwam na de botsing tot stilstand tegen een boom.

Dronken Pool valt uit auto op rijksweg

GELEEN - Een 31-jarige man uit Polen had zaterdagavond zo diep in het glaasje gekeken dat hij bij zijn aanhouding door de politie van achter het stuur linea recta op de weg viel. Dat gebeurde op de Rijksweg in Geleen toen hij uit moest stappen. De man moest zijn roes uitslapen in het politiebureau van Sittard.

Tientallen supporters aangehouden

GRONINGEN - De politie heeft gisteren in totaal ruim veertig supporters van voetbalclub FC Groningen aangehouden. In Groningen hield de politie zeven mensen aan. In Tilburg, waar FC Groningen tegen Willem II speelde, werden 37 Groningers aangehouden die naar de wedstrijd wilden.

Kind (7) in Spaarndam overleden

HAARLEM - Een 7-jarige jongen uit Spaarndam is gisteren om het leven gekomen. Bij het spelen in huis raakte hij vroeg in de middag ernstig gewond. Hij overleed later op de middag in het ziekenhuis, zo heeft de politie gemeld. Het ongeval is nog in onderzoek.

Twaalf mensen onwel door koolmonoxide

KERKRADE - Twaalf mensen zijn in de nacht van zondag op maandag onwel geworden in twee woningen aan de Poinckstraat in Kerkrade. Ze kregen last van ademhalingsproblemen door een ophoping van koolmonoxidegas. Oorzaak was een generator die in de kelder van een van de woningen stond. De negen slachtoffers behoren tot twee gezinnen in twee aan elkaar grenzende woningen.

Dodelijk ongeval op Coolsingel

ROTTERDAM - Een 24-jarige Schiedamse is vrijdagavond overleden nadat zij was aangereden op de Coolsingel in Rotterdam. Dat heeft de politie zaterdag gemeld. Het slachtoffer werd iets na elf uur op de rijbaan geschept door een personenauto. Zij raakte ernstig gewond en overleed later in het Erasmus MC.

In België omgekomen zussen begraven

ROTTERDAM - De twee Nederlandse zussen (17 en 20 jaar oud) die ruim een week geleden omkwamen door een verkeersongeval in België zijn zaterdag in besloten kring in Krimpen aan den IJssel begraven. De zussen zaten in een auto met nog een meisje van 17 jaar oud, dat ook omkwam. Ze kwamen terug van een technofeest in Gent.

Brand in horecazaak Tricht

TRICHT - In een horecazaak aan de Lingedijk in Tricht (Gelderland) heeft vanochtend vroeg brand gewoed. De brand brak omstreeks halfzes uit en veroorzaakt grote rookontwikkeling. Nadere details waren vanmorgen nog onbekend.

Politie haalt spookrijder van A50

VALBURG - De politie heeft gistermorgen een 44-jarige Nijmegenaar van de weg gehaald nadat hij kilometers tegen het verkeer in had gereden over de snelweg A50 (Arnhem-Den Bosch). Omdat de man niet mee wilde werken aan een ademonderzoek, is hij in de cel gezet. De Nijmegenaar rook naar alcohol, aldus een politiewoordvoerder.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.

Bekijk de hele uitgave van maandag 24 november 2008

Reformatorisch Dagblad | 15 Pagina's

Kleuter (4) komt om door brand Culemborg

Bekijk de hele uitgave van maandag 24 november 2008

Reformatorisch Dagblad | 15 Pagina's

PDF Bekijken