Bekijk het origineel

Beroepingswerk

Bekijk het origineel

PDF Bekijken
+ Meer informatie

Beroepingswerk

1 minuut leestijd

Protestantse Kerk in Ned.

Beroepen: door de generale synode als gemeenteadviseur kerk in ontwikkeling, mw. E. J. de Vries-Baarlink te Gasselternijveen (prot.); te Nieuw-Lekkerland (herv., Maranatha), kand. W. J. Bakker te Ede.

Bedankt: voor Oudewater-Hekendorp (herv.), T. Wegman te Ameide-Tienhoven (herv.); voor Urk (herv., De Ark), K. F. W. Borsje te Katwijk aan Zee (herv., Andreaskerk).

Hersteld herv. Kerk

Beroepen: te Katwijk aan Zee (De Noord), P. de Vries te Waarder.

Aangenomen: naar Vriezenveen, W. J. Teunissen te Melissant.

Geref. Gemeenten

Beroepen: te Rotterdam-Zuidwijk, W. Harinck te Woerden.

Bedankt: voor Bodegraven, W. Visscher te Amersfoort; voor Grand Rapids-Covell Avenue (VS), C. Sonnevelt te Lethbridge (Can.); voor Moerkapelle, P. van Ruitenburg te Chilliwack (Can.); voor Oostkapelle, W. Harinck te Woerden; voor Vlaardingen, G. J. van Aalst te Klaaswaal.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.

Bekijk de hele uitgave van maandag 28 december 2009

Reformatorisch Dagblad | 18 Pagina's

Beroepingswerk

Bekijk de hele uitgave van maandag 28 december 2009

Reformatorisch Dagblad | 18 Pagina's

PDF Bekijken