Bekijk het origineel

De beste wensen voor 2010!

Bekijk het origineel

PDF Bekijken
+ Meer informatie

De beste wensen voor 2010!

6 minuten leestijd

Het nieuwe jaar is begonnen. Wat is jouw wens voor 2010? Tientallen kinderen stuurden hun wens naar Kits. Voor opa, oma, een tante of een lieve vriendin. Of voor alle lezers van Kits. Ook de Kitsredactie wenst jullie allemaal Gods zegen toe voor het nieuwe jaar.

Ik wil alle kinderen die Kits lezen een heel fi jn een goed nieuw jaar wensen. Groeten, Marlize Kroon.

Mijn wens is bestemd voor tante Diane. Ik wens haar een gelukkig nieuwjaar! Caroline Boer, Ridderkerk.

Onze wens is dat Jordy na de operatie weer zijn enkel mag gebruiken. Kusjes, je zus(je) en broertje. Van Lizanne Burger. Onze wens is dat ons tomatenmaatje Elien voor haar examen mag slagen. Je kunt het! Veel liefs, J. en L.

Ik heb een goed voornemen. Neem elke maandag je zendingsgeld mee naar school, daar steun je de arme mensen mee. Groetjes, Annelien en Willem Post, Urk.

Voor de Kitsredactie en de jongens en meisjes van de Kitsclub. Ik wil voor jullie Psalm 19 typen in een andere taal, het Afrikaans. Groetjes van Beanka. Die hoe hemel rond vertel met blye mond Gods heerlikheid en eer en wonderbaar deurglans, vermeld die wye trans die werke van die HEER die dag roep orals luid en duisendstemmig uit die loffelike sprake, die nag se stille stap meld kunde en weten skap deur al sy donker wake.

Lieve tante Wilma, ondanks alle zorgen die u hebt, bent u de liefste tante. Liefs, Heleen van Horssen.

Hey Es! Ik wens je een goed 2010! Beste friends for ever. Van Gabriëlla, Capelle aan den IJssel. Ik wens mijn moeder, samen met ons, een voorspoedig nieuw jaar. Groetjes, Johanna van der Burgh, Opheusden. Hoi Rosalie, de beste wensen voor 2010. We schrijven en mailen snel weer, want dat hebben we lang niet meer gedaan. Van je penvriendin Lisette Makop, Hardinxveld-Giessendam. Beste Kitslezers, ik wens jullie een gelukkig 2010 toe! Groetjes, Anne-Lize Prinsen, Middelburg.

Lieve tante Dikkie en tante Teunie van Steenis, voor het nieuwe jaar wensen we jullie alles wat jullie nodig hebben. En we willen jullie laten weten dat jullie veel voor ons betekenen! Veel liefs van Geneviéve en Luciënne Barth.

Hallo, mijn wens is dat mijn vader in 2010 terug komt. Hij is namelijk vanaf 28 oktober 2008 vermist. Groeten, Gerrelt Allema, Elburg. Onze wens voor 2010: papa en mama, wij wensen jullie een gelukkig 2010! Kusjes, Andrea en Joanke Duine, Oud-Vossemeer . Lieve papa en mama, ik wil jullie hartelijk bedanken wat jullie in het afgelopen jaar voor mij gedaan hebben en hierbij wens ik jullie een voorspoedig 2010 toe. Veel liefs, Teunis van den Brink, Barneveld.

Lieve opa en oma Visser, dat ik in 2010 nog maar veel bij u mag komen! Veel liefs van uw kleindochter Anneke van der Waal, Ridderkerk.

Ik wens dat mijn lieve zus Hilde van 8 jaar dit jaar niet meer ziek wordt. Ze heeft de laatste jaren heel vaak nierbekkenontsteking gehad. Ik vind dit heel erg voor haar. Een dikke kus voor mijn lieve, lieve Hiddoe. Van Anne-Ruth Kraamer, Kloetinge.

Ik heb een wens voor mijn opa Jan. Hij heeft een ernstige ziekte. Ik hoop dat hij beter mag worden en dat hij nog gespaard blijft, ook voor mijn lieve oma. Groeten van Paul Kosten, Sint Philipsland.

Lieve mama, onze papa heeft samen met mijn broertje een erg ongeluk gehad. Papa is toen gestorven. Nu zal ik extra goed helpen en voor u zorgen. Groeten van Jan de Koster, Krabbendijke. Beste Harm, de beste wensen en veel plezier op jullie nieuwe school. Groetjes, Henk Jan van Bruggen, Barneveld.

Ik wens en hoop dat oma Van den Bergh in 2010 weer beter wordt! Joanne Vuik, Bleiswijk.

Mijn wens is dat alle oorlogen weer voorbij zijn. Lisa Voortman, Rijssen. Wij willen ons broertje Pieter feliciteren, die vandaag 8 jaar wordt. Van je zussen De Vreugd, Ochten.

Mijn wens voor volgend jaar is dat mijn broertje Joa, die een hartafwijking heeft, een gezegend nieuwjaar mag hebben. Van Joni, Rotterdam.

Aline, ik wens je een voorspoedig 2010! Groetjes van Jan Kees Steenbergen, ’s-Gravendeel. Nieuwjaarswens voor oom Martin en tante Rina, veel sterkte en het nodige in alles toegewenst! Veel liefs van Nieklas, Anne-Greet, Hilliene, Hesther, Elselien, Jo-Linde en Miriam Bouwman, Staphorst.

Papa heeft heel veel pijn in zijn rug. Hij moet voor verder onderzoek naar België. We hopen dat papa spoedig weer beter is, als dat de weg van de Heere is. Van Hermieneke, Herjan, Anneke, Aron, Elwin en mama Van Eek, Nijbroek.

Een wens voor mijn tweeling zussen Martina en Corina. Ik hoop dat jullie slagen voor het examen! Van Gijsbert Roseboom, Achterberg.

Ik wens dat mijn tante in Haïti de weeskinderen nog veel liefde en geluk mag geven. Groetjes, Willemijn Drost, Scherpenzeel.

Ik heb een nieuwjaarswens voor ons hele gezin: ik hoop dat we nog heel lang bij elkaar blijven! Annemarie Koelewijn, Staphorst.

Ik wil mijn kleine zusje Anna heel veel sterkte toewensen, want ze moet 1 februari geopereerd worden. Anna, ik hou van je! Dikke kus van je broer Jonathan Haase, Rijssen.

Hallo, ik wil mijn oma een gelukkig nieuwjaar wensen, omdat ze heel vaak alleen is! Groetjes, Joanne Krale, Rouveen.

Ik wens mama een heel goed nieuw jaar toe! Kusjes van Emily Heij, Ede.

Lieve tante Lydia en ome Geert- Jan, ik wens jullie samen een voorspoedig nieuwjaar toe en een goede voorbereiding voor jullie huwelijk. Groetjes, jullie nichtje Rianne, Capelle aan den IJssel.

Zelf heb ik geen broertjes of zusjes, maar wel een sponsorbroer in Thailand en een sponsorzusje in India. Het zusje kan ik een keer gaan bezoeken maar daar heb ik veel geld voor nodig. Ik ben druk aan het sparen. Ik wens dat ik heel snel mijn ‘zusje’ kan zien! Groeten, Marinda, Sliedrecht.

Lieve Harold en Aline, ik hoop dat in 2010 jullie baby gezond geboren mag worden. Veel liefs, Ruben van den Top, Wekerom.

Lieve oma, ik wens u een heel fi jn 2010! Ik hoop u nog veel te plagen... Groeten aan opa. Kusjes, Elsemarie Boot, Veenendaal.

Lieve Frederiek, we zijn nu al heel veel jaar dikke vriendinnen van elkaar! Ik wens je op deze manier het beste voor 2010. Heel veel liefs van Esther van Strien, Hoevelaken.

Ik wens het beste voor alle mensen in landen waar honger is en armoede of oorlog. Jeanine van de Schans, Sprang- Capelle.

Hallo Marieke, de beste wensen voor het nieuwe jaar! Groetjes, je liefde.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.

Bekijk de hele uitgave van zaterdag 2 januari 2010

Reformatorisch Dagblad | 28 Pagina's

De beste wensen voor 2010!

Bekijk de hele uitgave van zaterdag 2 januari 2010

Reformatorisch Dagblad | 28 Pagina's

PDF Bekijken