Bekijk het origineel

Twee doden in weekendverkeer

Bekijk het origineel

PDF Bekijken
+ Meer informatie

Twee doden in weekendverkeer

2 minuten leestijd

APELDOORN - Bij verkeersongevallen zijn afgelopen weekend zeker twee mensen om het leven gekomen. Ook raakten zeven personen gewond.

Een 56-jarige vrouw uit Heiloo overleed gistermiddag door een motorongeluk bij de Drentse plaats Noordscheschut. De vrouw kwam door onbekende oorzaak ten val en overleed ter plaatse aan haar verwondingen.

Een 78-jarige vrouw uit Gorssel (Gelderland) overleed zaterdagmiddag in haar woonplaats toen ze door onbekende oorzaak met haar auto van de Zutphenseweg reed, tegen een boom botste en vervolgens in aanraking kwam met een tegenligger. Hierin zat een vader met drie kinderen. De bestuurder en één kind raakten lichtgewond.

Twee inzittenden van een auto zijn zaterdagochtend zwaargewond geraakt door een kop-staartbotsing in het Utrechtse Montfoort. De bestuurder van de auto die op het voertuig voor hem botste, raakte lichtgewond. De politie onderzoekt de toedracht.

Door een botsing waarbij een spookrijder was betrokken, zijn zaterdagochtend op de snelweg A2 ter hoogte van Echt (L) twee mensen gewond geraakt. Het gaat om de bestuurders van de personenauto's die op elkaar botsten. Beide slachtoffers zijn naar het ziekenhuis gebracht.

Een 21-jarige man uit Buren is vrijdag aangehouden op verdenking van een poging tot doodslag op een 76-jarige verkeersregelaar in zijn woonplaats. De verkeersregelaar probeerde de man te beletten door te rijden nadat hij om een wegversperring heen was gereden. De bestuurder negeerde echter het stopteken en reed op de bejaarde man in.

De politie heeft het rijbewijs ingevorderd van een 18-jarige inwoner van Maastricht. Die botste in de nacht van zaterdag op zondag in zijn woonplaats met zijn scooter tegen een stilstaande politieauto. Hij bleek vijfmaal meer te hebben gedronken dan wettelijk toegestaan.

Ook een 27-jarige Zeeuw heeft zaterdagavond in beschonken toestand met zijn auto een politiebusje geramd nadat hij in 's-Gravenpolder de macht over het stuur verloor. Hij bleek ongeveer 3,5 keer de toegestane hoeveelheid alcohol in zijn bloed te hebben.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.

Bekijk de hele uitgave van maandag 20 september 2010

Reformatorisch Dagblad | 10 Pagina's

Twee doden in weekendverkeer

Bekijk de hele uitgave van maandag 20 september 2010

Reformatorisch Dagblad | 10 Pagina's

PDF Bekijken