Digibron cookies

Voor optimale prestaties van de website gebruiken wij cookies. Overeenstemmig met de EU GDPR kunt u kiezen welke cookies u wilt toestaan.

Noodzakelijke en wettelijk toegestane cookies

Noodzakelijke en wettelijk toegestane cookies zijn verplicht om de basisfunctionaliteit van Digibron te kunnen gebruiken.

Optionele cookies

Onderstaande cookies zijn optioneel, maar verbeteren uw ervaring van Digibron.

Bekijk het origineel

De grenzen van de voedselproductie

Bekijk het origineel

Bladerweergave niet beschikbaar
+ Meer informatie

De grenzen van de voedselproductie

4 minuten leestijd Arcering uitzetten

De hoge voedselprijzen waren vorige week mede de oorzaak van de rellen in Tunesië. De VN-Voedsel- en Landbouworganisatie (FAO) beweert dat voedsel nooit eerder zo duur was als nu. Volgens dr. Niek Koning waren de prijzen vanuit historisch perspectief echter nooit eerder zo laag. Toch is ook hij niet optimistisch.

U heeft geen rechten om dit artikel te lezen Premium Artikel

Dit artikel is exclusief leesbaar voor abonnees met een RD-abonnement, een zesdaags abonnement op het RD of op de e-paper. Dit artikel lezen? Log in op uw EMG-account of neem een abonnement.

Inloggen Neem (proef)abonnement

Bekijk de hele uitgave van zaterdag 22 januari 2011

Reformatorisch Dagblad | 28 Pagina's

De grenzen van de voedselproductie

Bekijk de hele uitgave van zaterdag 22 januari 2011

Reformatorisch Dagblad | 28 Pagina's