Bekijk het origineel

Weekendverkeer eist vijf levens

Bekijk het origineel

PDF Bekijken
+ Meer informatie

Weekendverkeer eist vijf levens

2 minuten leestijd

APELDOORN – In het verkeer zijn afgelopen weekeinde zeker vijf mensen omgekomen.

Een 25-jarige automobiliste uit Dalfsen is gisterochtend vroeg overleden door een ongeval op de A27 bij Oosterhout. Twee plaatsgenoten van 21 en 27 jaar die bij haar in de auto zaten, raakten zwaargewond. Een 25-jarige inzittende bleef ongedeerd. De vier reden bij een inhaalmanoeuvre tegen een andere auto. De bestuurster verloor de macht over het stuur en kwam tegen een boom tot stilstand. De snelweg was enkele uren dicht.

Een 60-jarige man uit Wognum heeft gisterochtend vroeg een auto-ongeval niet overleefd. Zijn vrouw (60), die bij hem in de auto zat, is gewond naar een ziekenhuis gebracht. De bestuurder van een andere auto (20) die ook bij het ongeval betrokken was, raakte eveneens gewond. De politie meldde dat de auto’s met elkaar in botsing kwamen op de N247 bij het Noord-Hollandse Oosthuizen in de richting van Hoorn en in de greppel belandden. De 20-jarige bestuurder, uit Beets, moest uit zijn auto worden geknipt.

Een 53-jarige motorrijder uit Huissen is zaterdag omgekomen door een ongeval op de A12 bij Arnhem. De motorrijder kwam rond 12.30 uur in botsing met een personenauto, nadat hij van rijbaan verwisselde omdat hij op het laatste moment rechtsaf zou hebben willen slaan. Toen hij daarna tegen een lichtmast reed, overleed hij. De inzittenden van de auto raakten niet gewond.

Een 75-jarige vrouw uit Barneveld is zaterdagavond overleden aan de gevolgen van een verkeersongeval in haar woonplaats eerder op de dag. Dat meldde de politie. De vrouw wilde met haar fiets een weg oversteken en werd aangereden door een auto, bestuurd door een 23-jarige man uit Barneveld.

In Heerlen is zaterdagmiddag een 38-jarige scooterrijder uit Hoensbroek om het leven gekomen. De man botste op een personenauto, die werd bestuurd door een 20-jarige man uit Schimmert. Dat maakte een woordvoerder van de politie bekend. Het ongeval gebeurde rond 18.00 uur op de Willemstraat in Heerlen.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.

Bekijk de hele uitgave van maandag 20 augustus 2012

Reformatorisch Dagblad | 10 Pagina's

Weekendverkeer eist vijf levens

Bekijk de hele uitgave van maandag 20 augustus 2012

Reformatorisch Dagblad | 10 Pagina's

PDF Bekijken