Bekijk het origineel
Bekijk het origineel
Hygiëne belangrijk bij vleesbereiding
APELDOORN. In 13 procent van het rund- en 40 procent van het kalfsvlees zijn ESBL-bacteriën aangetroffen, zo bleek eind vorige week. Eerder bleek al dat vrijwel al het kippenvlees ermee is besmet. Verder kan kip ook de ziekteverwekkers salmonella en campylobacter bevatten. En dan is er nog de MRSA-bacterie, waarmee rund-, varkens-, kalfsvlees en kip besmet kan zijn.
Premium Artikel
Dit artikel is exclusief leesbaar voor abonnees met een RD-abonnement, een zesdaags abonnement op het RD of op de e-paper. Dit artikel lezen? Log in op uw EMG-account of neem een abonnement.
Inloggen Neem (proef)abonnementBekijk de hele uitgave van zaterdag 1 juni 2013
Reformatorisch Dagblad | 20 Pagina's
Bekijk de hele uitgave van zaterdag 1 juni 2013
Reformatorisch Dagblad | 20 Pagina's