Digibron cookies

Voor optimale prestaties van de website gebruiken wij cookies. Overeenstemmig met de EU GDPR kunt u kiezen welke cookies u wilt toestaan.

Noodzakelijke en wettelijk toegestane cookies

Noodzakelijke en wettelijk toegestane cookies zijn verplicht om de basisfunctionaliteit van Digibron te kunnen gebruiken.

Optionele cookies

Onderstaande cookies zijn optioneel, maar verbeteren uw ervaring van Digibron.

Bekijk het origineel

Hygiëne belangrijk bij vleesbereiding

Bekijk het origineel

Bladerweergave niet beschikbaar
+ Meer informatie

Hygiëne belangrijk bij vleesbereiding

3 minuten leestijd Arcering uitzetten

APELDOORN. In 13 procent van het rund- en 40 procent van het kalfsvlees zijn ESBL-bacteriën aangetroffen, zo bleek eind vorige week. Eerder bleek al dat vrijwel al het kippenvlees ermee is besmet. Verder kan kip ook de ziekteverwekkers salmonella en campylobacter bevatten. En dan is er nog de MRSA-bacterie, waarmee rund-, varkens-, kalfsvlees en kip besmet kan zijn.

U heeft geen rechten om dit artikel te lezen Premium Artikel

Dit artikel is exclusief leesbaar voor abonnees met een RD-abonnement, een zesdaags abonnement op het RD of op de e-paper. Dit artikel lezen? Log in op uw EMG-account of neem een abonnement.

Inloggen Neem (proef)abonnement

Bekijk de hele uitgave van zaterdag 1 juni 2013

Reformatorisch Dagblad | 20 Pagina's

Hygiëne belangrijk bij vleesbereiding

Bekijk de hele uitgave van zaterdag 1 juni 2013

Reformatorisch Dagblad | 20 Pagina's