Bekijk het origineel

Beroepingswerk

Bekijk het origineel

PDF Bekijken
+ Meer informatie

Beroepingswerk

1 minuut leestijd

PROTESTANTSE KERK IN NED.

Beroepen: te Loenen aan de Vecht (herv.), P. Nagel te Woerden (herv.).

HERSTELD HERVORMDE KERK

Beroepen: te Wijk bij Heusden, Barneveld-Kootwijkerbroek-Voorthuizen, Zwartebroek-Terschuur en IJsselmuiden-Grafhorst, kand. W. M. Mulder te Nunspeet.

GEREF. GEMEENTEN

Beroepen: te Lynden (VS), J. M. D. de Heer te Middelburg-Centrum, die bedankte voor Sint Annaland; te Puttershoek, G. J. N. Moens te Meliskerke; te Tholen, A. Schot te Nunspeet; te Vlaardingen, S. Maljaars te Middelharnis.

Bedankt: voor Beekbergen, A. Verschuure te Scherpenzeel (Gld.); voor Sioux Center (VS), C. Vogelaar te Grand Rapids-Covell Avenue (VS).

GEREF. GEMEENTEN IN NED.

Bedankt: voor Elspeet: A. Geuze te Chilliwack (Can.); voor De Beek-Uddel, Geldermalsen, Oud-Vossemeer en Veenendaal, A. Schultink te Gouda-Stationsplein; voor Nieuwaal, J. Roos te Barneveld.

OUD GEREF. GEMEENTEN IN NED.

Bedankt: voor Hardinxveld-Giessendam, Th. L. Zwartbol te Stavenisse; voor Elspeet, P. van Veen te Benthuizen.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.

Bekijk de hele uitgave van maandag 31 maart 2014

Reformatorisch Dagblad | 22 Pagina's

Beroepingswerk

Bekijk de hele uitgave van maandag 31 maart 2014

Reformatorisch Dagblad | 22 Pagina's

PDF Bekijken