Bekijk het origineel

Ongevallen in verkeer eisen zeker vijf levens

Bekijk het origineel

PDF Bekijken
+ Meer informatie

Ongevallen in verkeer eisen zeker vijf levens

3 minuten leestijd

APELDOORN. Verkeersongevallen hebben de afgelopen dagen aan zeker vijf mensen het leven gekost. Dat meldden woordvoerders van de politie.

◦ Een 51-jarige wielrenster is gisteren overleden aan de verwondingen die ze had opgelopen door een ongeval eerder op de dag in Hoedekenskerke, gemeente Borsele. De vrouw fietste met zeven anderen over de Waanweg bij Hoedekenskerke. Op de smalle weg kwam in een flauwe bocht een auto hen tegemoet. Iedereen remde hard, ook de automobilist. Bij het remmen verloor de vrouw haar evenwicht. Ze viel hard tegen de auto. De zwaargewonde vrouw werd overgebracht naar een ziekenhuis in Rotterdam, waar ze later op de dag overleed.

◦ Een 42-jarige bromfietser is in de nacht van zaterdag op zondag bij een verkeersongeval in Weesp om het leven gekomen. De man uit Muiderberg raakte rond 1.15 uur op een fietspad een fietser die uit de tegenovergestelde richting kwam gereden. Het slachtoffer kwam door deze aanrijding op de naastgelegen weg terecht. Daar werd hij aangereden door een automobiliste die hem niet meer kon ontwijken. Het slachtoffer droeg geen helm en reed vermoedelijk zonder verlichting.

◦ Een 89-jarige vrouw uit Gorinchem is zaterdag om het leven gekomen door een ongeval in haar woonplaats. Ze verliet even na 13.00 uur een winkel en kwam op de parkeerplaats ten val. Een 67-jarige automobilist uit Gorinchem reed haar aan toen hij de parkeerplaats op kwam. Waarschijnlijk zag de automobilist het slachtoffer over het hoofd. De vrouw raakte zwaargewond en overleed ter plekke.

◦ Een 43-jarige automobilist is vrijdagavond in Bergen aan Zee overleden bij een verkeersongeval. De man uit Egmond aan den Hoef vloog op de Zeeweg met zijn auto uit een bocht en botste achterwaarts tegen een boom. Hij overleed ter plekke aan zijn verwondingen. Het ongeval gebeurde rond 23.15 uur.

◦ In een ziekenhuis in het Belgische Gent is vrijdagavond een 17-jarige jongen uit het Zeeuwse Westdorpe overleden. De jongen raakte donderdagavond zwaargewond bij een ongeval in Terneuzen. Hij botste met zijn brommer op een bestelbusje.

◦ Bij een ongeval op de N59 bij het Zeeuwse Oosterland zijn zaterdagavond rond 22.15 uur vier personen gewond geraakt. Een 19-jarige man uit de gemeente Schouwen-Duiveland kwam met zijn auto op de verkeerde weghelft en botste frontaal op een tegenligger. De man raakte gewond en is overgebracht naar een ziekenhuis in Rotterdam. Een 16-jarig meisje uit Dodewaard dat bij hem in de auto zat, raakte eveneens gewond. Zij moest naar een ziekenhuis in Goes. Ook de inzittenden van de andere auto, twee vrouwen van 42 en 62 jaar uit Schouwen-Duiveland, moesten met verwondingen naar het ziekenhuis in Goes.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.

Bekijk de hele uitgave van maandag 7 juli 2014

Reformatorisch Dagblad | 18 Pagina's

Ongevallen in verkeer eisen zeker vijf levens

Bekijk de hele uitgave van maandag 7 juli 2014

Reformatorisch Dagblad | 18 Pagina's

PDF Bekijken