Bekijk het origineel

„Dood baby mogelijk misdrijf”

Bekijk het origineel

PDF Bekijken
+ Meer informatie

„Dood baby mogelijk misdrijf”

1 minuut leestijd

PAPENDRECHT (ANP). Een baby uit Papendrecht is vorige week vermoedelijk door een misdrijf om het leven gekomen. De politie liet zaterdag weten dat uit onderzoek is gebleken dat het meisje een niet-natuurlijke dood is gestorven.

De politie vermoedt een misdrijf. Agenten kwamen maandagavond laat naar het huis waar het kind woonde. Dat gebeurde na een melding dat daar een baby’tje onwel was geworden.

Het meisje werd naar een ziekenhuis gebracht, waar het dinsdag in de vroege ochtend overleed. Omdat de behandelende artsen twijfelden over de doodsoorzaak, werd besloten nader onderzoek te doen. Daaruit is gebleken dat de baby door een niet-natuurlijke dood is overleden, zo maakte de politie zaterdag bekend.

Een team van twintig rechercheurs onderzoekt de zaak. Er zijn huiszoekingen gedaan en er is een buurtonderzoek geweest. Er zijn geen mensen aangehouden; wel zijn familieleden die als laatsten voor het kindje zorgden, gehoord als verdachte.

In het gezin was nog een ander kind. Dat is op een veilige plaats ondergebracht, aldus de politie.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.

Bekijk de hele uitgave van maandag 12 oktober 2015

Reformatorisch Dagblad | 24 Pagina's

„Dood baby mogelijk misdrijf”

Bekijk de hele uitgave van maandag 12 oktober 2015

Reformatorisch Dagblad | 24 Pagina's

PDF Bekijken