Digibron cookies

Voor optimale prestaties van de website gebruiken wij cookies. Overeenstemmig met de EU GDPR kunt u kiezen welke cookies u wilt toestaan.

Noodzakelijke en wettelijk toegestane cookies

Noodzakelijke en wettelijk toegestane cookies zijn verplicht om de basisfunctionaliteit van Digibron te kunnen gebruiken.

Optionele cookies

Onderstaande cookies zijn optioneel, maar verbeteren uw ervaring van Digibron.

Bekijk het origineel

Aubergine en tomaat nog gezonder met olijfolie

Bekijk het origineel

Bladerweergave niet beschikbaar
+ Meer informatie

Aubergine en tomaat nog gezonder met olijfolie

2 minuten leestijd Arcering uitzetten

BRUSSEL (IPS). Mediterrane groenten zoals aubergine, tomaat en courgette worden nog gezonder als ze gebakken worden in extra vierge olijfolie. Dat hebben onderzoekers van de Spaanse universiteit van Granada bewezen aan de hand van kooktests.

U heeft geen rechten om dit artikel te lezen Premium Artikel

Dit artikel is exclusief leesbaar voor abonnees met een RD-abonnement, een zesdaags abonnement op het RD of op de e-paper. Dit artikel lezen? Log in op uw EMG-account of neem een abonnement.

Inloggen Neem (proef)abonnement

Bekijk de hele uitgave van dinsdag 26 januari 2016

Reformatorisch Dagblad | 22 Pagina's

Aubergine en tomaat nog gezonder met olijfolie

Bekijk de hele uitgave van dinsdag 26 januari 2016

Reformatorisch Dagblad | 22 Pagina's