Bekijk het origineel

Gedenkwaardig

Bekijk het origineel

PDF Bekijken
+ Meer informatie

Gedenkwaardig

1 minuut leestijd

HENDRIK-IDO-AMBACHT. Theo Stiphout (75) en Ria Stiphout-Verhagen (69) uit Hendrik-Ido-Ambacht herdachten donderdag dat ze vijftig jaar geleden in het huwelijk zijn getreden. Beiden zijn in Dordrecht geboren, waar de bruidegom ook opgroeide. De bruid groeide op in Zwijndrecht. De bruidegom werkte jarenlang in dierenwinkel Fauna in Hendrik-Ido-Ambacht. De bruid kon makkelijk bijspringen, want ze woonden boven de winkel. Het echtpaar kreeg een zoon, een kleindochter en een kleinzoon.

Goud (II)

MIDDELBURG. Jozias Joosse en Maria Jacoba Joosse-Francke uit Middelburg waren vrijdag vijftig jaar getrouwd. Beiden zijn geboren in Arnemuiden, de bruidegom op 8 december 1943 en de bruid op 23 juli 1941. Het bruidspaar woonde in Arnemuiden, Middelburg en Grijpskerke. Nu is Middelburg weer de woonplaats. Ze kregen zes kinderen en negentien kleinkinderen. De bruidegom werkte jarenlang bij de energiecentrale in Borssele, eerst als elektricien en later als tekenaar-constructeur.

>>rd.nl/trefpunt voor uitleg over deze rubriek.Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.

Bekijk de hele uitgave van maandag 4 april 2016

Reformatorisch Dagblad | 18 Pagina's

Gedenkwaardig

Bekijk de hele uitgave van maandag 4 april 2016

Reformatorisch Dagblad | 18 Pagina's

PDF Bekijken