Bekijk het origineel

Steekpartijen kosten drie mensen het leven

Bekijk het origineel

PDF Bekijken
+ Meer informatie

Steekpartijen kosten drie mensen het leven

2 minuten leestijd

APELDOORN. Steekpartijen hebben dit weekeinde aan drie mensen het leven gekost. Dat hebben woordvoerders van de politie bekendgemaakt.

- Een 51-jarige man uit Nijmegen is in de nacht van zaterdag op zondag overleden door een steekpartij in een café in zijn woonplaats. De steekpartij volgde op een ruzie in de horecagelegenheid aan de Betouwstraat. Enkele uren later werd een 30-jarige man uit Beuningen opgepakt. Hij zou eerder op de avond al ruzie hebben gemaakt met het slachtoffer. Hij vertrok, maar kwam later terug met een mes. Het slachtoffer werd zwaargewond naar een ziekenhuis gebracht, waar hij overleed.

- Een 16-jarige jongen uit het Noord-Hollandse Assendelft overleed gistermorgen nadat hij zaterdagavond in Zaandam was neergestoken. De jongen werd rond elf uur aangevallen op de A. F. de Savornin Lohmanstraat in het uitgaanscentrum van Zaandam. Volgens de politie waren er behoorlijk wat mensen op straat. Rechercheurs hebben met meerdere getuigen gesproken. De dader is nog voortvluchtig.

- In Oss is zaterdagavond een man om het leven gekomen door een steekpartij. Het steekincident had plaats bij een woning aan de Molenweg. De melding van de steekpartij kwam even na halftwaalf bij de politie binnen. Op straat is geprobeerd de man te reanimeren, maar dat was tevergeefs. De man overleed ter plaatse aan zijn verwondingen. Er is voor zover bekend nog niemand aangehouden. Volgens buurtbewoners is het slachtoffer een Poolse man die nog maar sinds enkele weken in Oss verbleef.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.

Bekijk de hele uitgave van maandag 1 mei 2017

Reformatorisch Dagblad | 18 Pagina's

Steekpartijen kosten drie mensen het leven

Bekijk de hele uitgave van maandag 1 mei 2017

Reformatorisch Dagblad | 18 Pagina's

PDF Bekijken