Digibron cookies

Voor optimale prestaties van de website gebruiken wij cookies. Overeenstemmig met de EU GDPR kunt u kiezen welke cookies u wilt toestaan.

Noodzakelijke en wettelijk toegestane cookies

Noodzakelijke en wettelijk toegestane cookies zijn verplicht om de basisfunctionaliteit van Digibron te kunnen gebruiken.

Optionele cookies

Onderstaande cookies zijn optioneel, maar verbeteren uw ervaring van Digibron.

Bekijk het origineel

Rijst met gerookte zalm en broccoli

Bekijk het origineel

PDF Bekijken
+ Meer informatie

Rijst met gerookte zalm en broccoli

1 minuut leestijd

Gerookte zalm kan op heel veel manieren verwerkt worden in een warme of koude maaltijd. Dit gerecht is een klassieker dat altijd smaakt.

Bereiding

1. Kook de rijst volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking gaar.

2. Maak de broccoli schoon en verdeel de groente in roosjes. Schil de stelen en snijd ze in stukjes.

3. Kook de broccoli in weinig water in een paar minuten net gaar.

4. Snijd de zalm in reepjes.

5. Maak de bosui schoon en snijd hem in smalle ringen.

6. Fruit het witte deel van de bosui met wat peper zacht in de olie.

7. Bak de gare rijst even mee en roer de zalmreepjes, de broccoli, de groene ringetjes van het bosuitje en wat dille door de rijst.

>>voedingscentrum.nl

  • 150 gram zilvervliesrijst
  • 500 gram broccoli
  • 150 gram gerookte zalm
  • 1 bosuitje
  • peper
  • 1 eetlepel olie
  • dille (vers of diepvries)

Dit recept is voor twee personen.

Dit artikel werd u aangeboden door: Reformatorisch Dagblad

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.

Bekijk de hele uitgave van maandag 9 september 2019

Reformatorisch Dagblad | 16 Pagina's

Rijst met gerookte zalm en broccoli

Bekijk de hele uitgave van maandag 9 september 2019

Reformatorisch Dagblad | 16 Pagina's

PDF Bekijken