Bekijk het origineel

Ongevallen in verkeer eisen zeker vijf levens

Bekijk het origineel

PDF Bekijken
+ Meer informatie

Ongevallen in verkeer eisen zeker vijf levens

2 minuten leestijd

APELDOORN. Ongevallen hebben de afgelopen dagen aan zeker vijf mensen het leven gekost. Dat meldden woordvoerders van de politie.

- Een 3-jarig jongetje overleed zaterdag na een aanrijding in Urk. Het kind reed op zijn fietsje in het oude gedeelte van Urk toen hij werd aangereden door een auto. Hij werd met zware verwondingen overgebracht naar een ziekenhuis in Zwolle, waar hij overleed. De betrokken automobilist verleende volgens de politie na het ongeval alle medewerking aan het onderzoek.

- Een 44-jarige man uit Nijmegen is zondag in Bemmel om het leven gekomen door een botsing. Het ongeval gebeurde rond 12.30 uur in de Zandsestraat. Het slachtoffer botste op een boom. Hulpdiensten, waaronder een traumahelikopter, rukten uit, maar dat mocht niet meer baten. Het slachtoffer overleed ter plaatse aan zijn verwondingen.

- Een Nederlandse man is zaterdagavond overleden bij een ongeval net over de grens in Duitsland. Het ongeval gebeurde op de Coevordener Strasse in het Duitse Volzel, tussen Coevorden en Emlichheim. Het slachtoffer, een 31-jarige man, reed rond 20.45 uur in een greppel, botste tegen een boom en schoot daarna met zijn auto nog zo’n zeventig meter door. Het slachtoffer overleed ter plaatse.

- In Breda overleed in de nacht van vrijdag op zaterdag een 38-jarige man uit het Brabantse Rijsbergen bij een ongeval. Het ongeval gebeurde rond 4.00 uur op de Rijsbergseweg. De man raakte met zijn auto van de weg en botste op een boom. Agenten haalden de man uit de auto en probeerden hem te helpen. Dat mocht echter niet baten. Het slachtoffer overleed ter plaatse.

- Een ongeval op de A2 bij het Limburgse Ittervoort heeft het leven gekost aan een 73-jarige vrouw uit Budel. De automobiliste werd vrijdagavond rond 22.15 uur van achteren aangereden. Ze raakte zwaargewond en werd naar een ziekenhuis in Tilburg overgebracht. Daar overleed ze zaterdag aan haar verwondingen. De veroorzaker sloeg na het ongeval op de vlucht. Hij werd in de nacht van vrijdag op zaterdag aangehouden. De verdachte is een 58-jarige Eindhovenaar. Hij reed in een auto die vrijdag was gestolen in Nuth.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.

Bekijk de hele uitgave van maandag 7 oktober 2019

Reformatorisch Dagblad | 22 Pagina's

Ongevallen in verkeer eisen zeker vijf levens

Bekijk de hele uitgave van maandag 7 oktober 2019

Reformatorisch Dagblad | 22 Pagina's

PDF Bekijken