Bekijk het origineel

Weekendverkeer eist zeker zeven levens

Bekijk het origineel

PDF Bekijken
+ Meer informatie

Weekendverkeer eist zeker zeven levens

2 minuten leestijd

APELDOORN. Ongevallen hebben de afgelopen dagen aan zeker zeven mensen het leven gekost. Dat meldden woordvoerders van de politie.

- In het Gelderse Elst kwamen in de nacht van zaterdag op zondag twee mensen om het leven door een auto-ongeval. Het zijn een 38-jarige man uit Arnhem en een 44-jarige vrouw uit Renkum. Beiden zijn ter plekke overleden. Het ongeval gebeurde rond 1.45 uur op een afrit van de A325. De auto waarin de twee slachtoffers zaten, raakte van de weg en belandde ondersteboven in een sloot. Politiemensen haalden de slachtoffers uit het water en probeerden hen tevergeefs te reanimeren.

- Een chauffeur van een tankauto overleed maandagochtend bij een ongeval op de A59 ter hoogte van Waspik. De man botste rond 8.30 uur met zijn voertuig op een vrachtauto die was geladen met zand.

- Een 67-jarige man uit Druten overleed zaterdagmiddag door een ongeval in zijn woonplaats. De motorrijder kwam op de Scharrendijk in botsing met een landbouwvoertuig. Hulpdiensten probeerden het slachtoffer te reanimeren, maar dat mocht niet baten. De man overleed ter plaatse aan zijn verwondingen.

- Een 28-jarige man uit Kekerdom, ten oosten van Nijmegen, overleed in de nacht van zaterdag op zondag in een ziekenhuis in Nijmegen aan de gevolgen van een ongeval. De man kwam eerder die nacht in zijn woonplaats met zijn bromfiets ten val en raakte ernstig gewond.

- In Kaatsheuvel botste een 30-jarige motorrijder uit Tilburg zondagmiddag op de motor die voor hem reed. De Tilburger kwam ten val en werd met zware verwondingen naar een ziekenhuis gebracht. Daar overleed het slachtoffer later op de dag. Een andere motorrijder liep lichte verwondingen op. Het ongeval gebeurde rond 16.00 uur op de Moersedreef in Kaatsheuvel.

- Een 20-jarige man uit het Brabantse Oirschot die op zaterdag 19 oktober van een huifkar viel, is afgelopen vrijdag alsnog aan zijn verwondingen overleden. Het ongeval gebeurde in Middelbeers, tussen Tilburg en Eindhoven. De man raakte bij de val gewond aan zijn hoofd.

- Op de Buitenbrinkweg in Ermelo botste zondagmiddag een vrouw met haar auto op een boom. De vrouw bleef ongedeerd. De auto raakte zwaarbeschadigd.

- Bij een auto-ongeval op de Karstraat tussen Huissen en Bemmel raakte in de nacht van zaterdag op zondag de bestuurster gewond. De vrouw botste rond 5.00 uur op een boom.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.

Bekijk de hele uitgave van maandag 28 oktober 2019

Reformatorisch Dagblad | 18 Pagina's

Weekendverkeer eist zeker zeven levens

Bekijk de hele uitgave van maandag 28 oktober 2019

Reformatorisch Dagblad | 18 Pagina's

PDF Bekijken