Digibron cookies

Voor optimale prestaties van de website gebruiken wij cookies. Overeenstemmig met de EU GDPR kunt u kiezen welke cookies u wilt toestaan.

Noodzakelijke en wettelijk toegestane cookies

Noodzakelijke en wettelijk toegestane cookies zijn verplicht om de basisfunctionaliteit van Digibron te kunnen gebruiken.

Optionele cookies

Onderstaande cookies zijn optioneel, maar verbeteren uw ervaring van Digibron.

Bekijk het origineel

Penne met champignons, tomaatjes en noten

Bekijk het origineel

PDF Bekijken
+ Meer informatie

Penne met champignons, tomaatjes en noten

1 minuut leestijd

Een rijkelijk gevuld vegetarisch pastagerecht. Lekker met oregano.

Recept

Bereiding

Kook de penne in ruim water volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking.

Maak de groente schoon. Snijd de ui in snippers, de bleekselderij in boogjes, de champignons in plakken en halveer de kerstomaatjes.

Verwarm de olie en roerbak hierin de ui en de bleekselderij enkele minuten.

Voeg de champignons en de gehalveerde tomaatjes toe met de oregano en wat peper en laat dit een paar minuten pruttelen.

Hak de walnoten grof en bak ze in een droge koekenpan licht.

Meng de groente door de pasta en strooi de walnoten erover.

>>voedingscentrum.nl

  • 150 - 200 gram volkoren penne
  • 1 ui
  • 2 stengels bleekselderij
  • 250 gram kastanjechampignons
  • 150 gram kerstomaatjes
  • 1 eetlepel olie
  • 1 theelepel oregano
  • peper
  • 50 gram walnoten

Dit recept is voor twee personen

Dit artikel werd u aangeboden door: Reformatorisch Dagblad

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.

Bekijk de hele uitgave van maandag 23 maart 2020

Reformatorisch Dagblad | 16 Pagina's

Penne met champignons, tomaatjes en noten

Bekijk de hele uitgave van maandag 23 maart 2020

Reformatorisch Dagblad | 16 Pagina's

PDF Bekijken