Bekijk het origineel

Voor onze militairen

Bekijk het origineel

PDF Bekijken
+ Meer informatie

Voor onze militairen

1 minuut leestijd

In het handboekje voor onze militairen komt op .blz, 36/37 bij s-Gravenhage de naam voor van A. de Vries, Corn. V. d. Lijnstraat 210; de kerkelijk aangewezen kontaktpersoon.

De heer A. de Vries is verhuisd en woont nu: Van Zegwaardstraat 304, Voorburg.

Belanghebbenden willen hiervan wel goede nota nemen. Ook maken wij belanghebbenden er op attent, dat te Maastricht, waar wij geen enkel kontakt-adres hebben, er in de Waalse kerk godsdienstoefeningen worden gehouden, waar nog de oude 'Statenvertaling wordt gebruikt en de psalmen gewoon worden gezongen. Hoewel wij gaarne zouden zien, dat onze jongens ook daar in een Geref. Gemeente konden ter kerk gaan, willen wij deze mededelingen van één onzer ouderlingen, wiens zoon te Maastricht deze ervaring opdeed, niet onthouden.

De Syn. Komm. voor de Militairen

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.

Bekijk de hele uitgave van donderdag 29 oktober 1959

De Saambinder | 4 Pagina's

Voor onze militairen

Bekijk de hele uitgave van donderdag 29 oktober 1959

De Saambinder | 4 Pagina's

PDF Bekijken