Bekijk het origineel

Leestafel

Bekijk het origineel

PDF Bekijken
+ Meer informatie

Leestafel

1 minuut leestijd

Ter bespreking ontvingen wij de Banierkalender 1960. 'Deze dagkalender is in vele van onze gezinnen een oude bekende. Voor iedere dag vindt u op de voorzijde van de kalenderblaadjes een korte overdenking naar aanleiding van een tekst uit Gods Woord, terwijl op de achterzijde lezenswaardige verhalen en gedichten te vinden zijn. Het schild van de kalender stelt ons dit jaar voor: Naomi, Ruth en Orpa op de grensscheiding. De N.V. Drukkerij „De Banier" deed als naar gewoonte de verschijning van de kalender gepaard gaan met de •uitgave van een premieboek. Dit jaar is het: „Licht en schaduw rond Oranje", door A. G. 'Eggebeen. Wij vinden hier historische verhalen uit het leven van Charlotte de Bourbon, Louise de Coligny en een verhaal over de gevangene van Madrid, Filips Willem. Dit zeer lezenswaardige boek is verlucht met mooie foto's. Wij bevelen kalender en premieboek van harte aan. De prijs van de kalender is ƒ 2.45, en die van het premieboek ƒ 4.95.

VIaardingen

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.

Bekijk de hele uitgave van donderdag 7 januari 1960

De Saambinder | 4 Pagina's

Leestafel

Bekijk de hele uitgave van donderdag 7 januari 1960

De Saambinder | 4 Pagina's

PDF Bekijken