Bekijk het origineel

Kerknieuws

Bekijk het origineel

PDF Bekijken
+ Meer informatie
Print this document

Kerknieuws

3 minuten leestijd

Beroepen te Kampen: A. Vergunst van Rotterdam C; te Middelharnis: G. Schipaanboord van Apeldoorn.

WIJZIGINGEN KERKELIJK JAARBOEKJE

KATWIJK AAN ZEE: Het telefoonnummer van de praeses bleek verkeerd opgegeven. Dit is als tevoren 01718-3682.

DS. C. HARINCK

Uit Utrecht deelt men ons mede, dat Ds. C. Harinck door ziekte verhinderd is voor te gaan in de bediening des Woords. Hierdoor zal het hem ook niet mogelijk zijn toegezegde predikbeurten te vervullen. De kerkeraden gelieven er alzo rekening mede te houden, dat alle toegezegde predikbeurten vóór 1 juni a.s. moeten vervallen. Sterke de Heere Zijn dienstknecht opdat hij zeer spoedig zijn geliefde arbeid zeil mogen hervatten.

BEVESTIGING EN INTREDE DS. H. VAN GILST TE TRICHT

In aansluiting op het vorige bericht, deelt de kerkeraad van Tricht mede, dat zowel de bevestiging door Ds. A. Hofman van Zeist, als de intrede van Ds. H. van Gust zal plaats hebben D.V. op woensdag 5 mei a.s., resp. om 3 en om 7.30 uur, in één der hallen van de fruitveiling te Geldermalsen. Vanaf het station de trap aan de westzijde af, is men direct bij dit veilinggebouw.

DS. C. HEGEMAN NAAR ONS LAND.

Van Ds. C. Hegeman te Sioux-Center (U.S.A.) vernam ik dat het, zo de Heere wil, zijn voornemen is op 4 mei a.s. per vliegtuig naar ons land, voor de tijd van één maand, over te komen. Hij hoopt dan verschillende gemeenten te bezoeken en in de dienst des Woords voor te gaan. Geleide de Heere hem, temidden van zovele gevaren, veilig op deze grote reis en gebiede Hij Zijn zegen op deze overkomst.

REIS NAAR PALESTINA

Daar Ds. de Gier nogal eens brieven ontvangt met verzoeken om inlichtingen en over de mogelijkheid van een nieuwe reis naar Israël en Jordanië, deelt hij mede, dat hij niet dit jaar, maar D.V. wel volgend jaar bereid is een 14-daagse reis naar die landen te organiseren, bij voldoende deelname en indien de politieke verhoudingen dat toelaten. Aan het einde van dit jaar zal nadere mededeling hierover gedaan worden.

EMIGRATIE NAAR AUSTRALIË

Vanuit Australië werd ons verzocht het volgende in ons blad te plaatsen, ter attentie van hen die naar dit land emigreren, of familie daar bezitten, welke de waarheid, zoals deze onder ons verkondigd wordt hef hebben, en die met anderen, die deze leer beminnen, begeren samen te leven. Willen zij dan kontakt opnemen met W. Remijn, 10 Bristol St., Berkeley, N.S.W., Australia? Deze persoon behoorde in ons land weleer tot één onzer gemeenten en woont nu ruim tien jaren in Australië. Zeer teleurgesteld is hij daar echter met vele kerken uitgekomen, en hij zou gaarne nader kontakt hebben met degenen, die het ook om de oude waarheid te doen is.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.

Bekijk de hele uitgave van donderdag 23 april 1964

De Saambinder | 4 Pagina's

Kerknieuws

Bekijk de hele uitgave van donderdag 23 april 1964

De Saambinder | 4 Pagina's

PDF Bekijken