Bekijk het origineel

Kerknieuws

Bekijk het origineel

PDF Bekijken
+ Meer informatie
Print this document

Kerknieuws

2 minuten leestijd

Tweetal te H.L Ambacht: K. deGier van's-Gravenhage C. en A. Vergunst van Rotterdam C.

Beroepen te Opheusden: A. Bregman van Rijssen; te H.I. Ambacht: A. Vergunst van Rotterdam C.

Bedankt voor Paterson, N. J. (U.S.A.): C. Harinck van Utrecht; voor Franklin Lakes, N.J. (U.S.A.): J. van Haaren van Amersfoort; voor Leerdam: C. Wisse van Elspeet; voor Boskoop: A. Hofman van Zeist. 

MEDEDELING

Vlak voor het ter perse gaan van ons blad ontvingen wij het bericht dat op de vergadering van de Classis Rotterdam van maandag 9 oktober j.l., in tegenwoordigheid van deputaten van de Partikuliere Synode West, Ds. A. de Blois, die thans bijna 80 jaar is, hersteld is in de ambtelijke bediening. De status van emeritus predikant is hem verleend.

AFSCHEID Ds. R VAN DER BIJL TE ROTTERDAM-ZUID

De Kerkeraad der Gereformeerde Gemeente te Rotterdam- Zuid deelt hierbij mede, dat haar herder en leraar Ds. P. van der Bijl afscheid wenst te nemen op D.V. woensdag 18 oktober a.s. om 7.45 uur n.m. in het kerkgebouw Mijnsherenplein 9.

BEVESTIGING EN INTREDE Ds. P. VAN DER BIJL TE KATWIJK AAN Z EE

De kerkeraad der Geref. Gemeente te Katwijk aan Zee deelt belangstellenden mede, dat Ds. P. v.d. Bijl op D.V. woensdag 25 oktober a.s. zich als herder en leraar aan onze gemeente hoopt te verbinden. De bevestiging zal plaats hebben om 2.30 uur n.m. door de konsulent der gemeente. Ds. W. Suyker van Lisse, in de Ned. Herv. Kerk (Oude Kerk) aan de Boulevard. De intredepredikatie zal in hetzelfde kerkgebouw plaats hebben des avonds om 7.30 uur. Tussen beide diensten zal er gelegenheid zijn tot het gebruiken van een broodmaaltijd in het eigen kerkgebouw aan de Remisestraat nr. 15. Gaarne opgave hiervan vóór 21 oktober aan de scriba, p/a Baron van Wassenaarlaan 5, Katwijk aan de Rijn.

ZENDINGSAVOND TE KAMPEN

D.V. op donderdag 19 oktober a.s. zal in het kerkgebouw der Geref. Gemeente te Kampen een zendingsavond worden gehouden. Aanvang 7.30 uur. Spreker voor deze avond is Ds. J. Karens van Nieuwerkerk. Ook de vrienden uit de omliggende plaatsen alsmede de kinderen zijn van harte welkom.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.

Bekijk de hele uitgave van donderdag 12 oktober 1967

De Saambinder | 4 Pagina's

Kerknieuws

Bekijk de hele uitgave van donderdag 12 oktober 1967

De Saambinder | 4 Pagina's

PDF Bekijken