Bekijk het origineel

Kerknieuws

Bekijk het origineel

PDF Bekijken
+ Meer informatie
Print this document

Kerknieuws

3 minuten leestijd

Tweetal te 's-Gravenhage-Zuid: C. Harinck van Utrecht en J. C. Weststrate van Meliskerke.

Beroepen te Rotterdam Zuidwijk en Boskoop: J. van Haaren van Amersfoort; te Emmeloord: J. C. Weststrate van Meliskerke.

Bedan kt voor Rijssen: C. Harinck van Utrecht.

WIJZIGINGEN KERKELIJK JAARBOEK

Ds. J. BAAYENS: Het adres is thans: Tunnelweg 18, Geldermalsen, telefoon 03455-2585. ROTTERDAM ZUID (PUTSELAAN): De scriba, de heer W. J. Bommetje, Heenvlietstraat 5a, is thans telefonisch aangesloten onder no. 010-176060.

Ds. C. HEGEMAN EN Ds. G. A. ZIJDERVELD

Aan belangstellenden wordt in verband met vele vragen, die in dit verband gedaan worden, medegedeeld, dat Ds. C. Hegeman zijn verblijf in Holland wegens ziekte moest onderbreken en het voor hem beter leek, ook op aanraden van doktoren, weer naar zijn huis in Canada terug te keren. Zodoende heeft hij slechts enkele beurten, die hij besproken had, kunnen vervullen. De Heere herstelle onze broeder weer spoedig en doe hem Zijn goedgunstigheid rijkelijk ervaren. Hij verenige hem met de beproevingsweg, die hij in deze heeft te doorgaan en make het met hem in alles wel. Ds. G. A. Zijderveld verzocht ons mede te delen, dat hij op 9 sept. D.V. naar Amerika hoopt te gaan om dan weer 26 sept. terug te keren. De Heere beware onze broeder op de gevaarvolle weg en brenge hem op de bestemde tijd weer in welstand bij de zijnen en zijn gemeente terug.

ds. L. Rijksen, Rotterdam-W

BEVESTIGING EN INTREDE VAN KANDIDAAT A. SNOEP TE VLISSINGEN

De kerkeraad der Geref. Gemeente te Vlissingen maakt aan belangstellenden bekend, dat de bevestiging van kand. A. Snoep te Vlissingen zal plaats hebben op D.V. woensdag 25 september a.s. des middags om 2 uur door Ds. C. Harinck van Utrecht. Des avonds om 7 uur hoopt Ds. A. Snoep dan intrede te doen. Beide diensten worden gehouden in de Gereformeerde Petruskerk, gelegen aan de Paul Krugerstraat. Tussen beide diensten wordt voor een koffiemaaltijd gezorgd. Als er genodigden zijn, die nachtlogies wensen, gelieven zij dit zo spoedig mogelijk te berichten bij de scriba, B. Verhey, Menno v. Coehoorngracht 2, Vlissingen, telef. 01184-4938.

INGEBRUIKNEMING RUSTHUIS „ELIM"

Zo de Heere wil en wij leven hoopt het bestuur het nieuwe rusthuis te Barneveld officieel in gebruik te mogen nemen op donderdag 26 september a.s. Daartoe wordt een samenkomst belegd in het kerkgebouw aan de Nairacstraat, des namiddags om half drie. Daarna is er voor de genodigden gelegenheid om ons tehuis te gaan bekijken en wordt een kop koffie aangeboden. Op D.V. zaterdag 21 september daarvoor is er van 's morgens 10 tot 12 uur gelegenheid tot bezichtiging voor belangstellenden. De eerste ouden van dagen zijn inmiddels gearriveerd. Moge de Heere hen in dit tehuis een goede levensavond geven. Allen, die met leningen en giften ons geholpen hebben, zeggen we bij deze ook nog hartelijk dank.

Het bestuur

ZENDINGSAVOND TE WESTZAAN

D.V. woensdag 18 september a.s. hoopt de heer Commelin een avond in Westzaan te zijn en dan voor de gemeente te spreken over het werk der zending. De samenkomst zal des avonds 7.30 uur aanvangen en wordt gehouden in het kerkgebouw van de gemeente alhier, J. J. Allanstraat 463.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.

Bekijk de hele uitgave van donderdag 12 september 1968

De Saambinder | 4 Pagina's

Kerknieuws

Bekijk de hele uitgave van donderdag 12 september 1968

De Saambinder | 4 Pagina's

PDF Bekijken