Bekijk het origineel

KERKNIEUWS

Bekijk het origineel

PDF Bekijken
+ Meer informatie

KERKNIEUWS

2 minuten leestijd

Beroepen:

te Hoofddorp en te Rotterdam- Alexanderpolder: ds. M. Karens te Werkendam; te Randburg (Zuid-Afrika), te Amsterdam-Noord en te Wolphaartsdijk: ds. J.J. Tanis te Middelburg-Centrum; te Oostkapelle: ds. A.B. van der Heiden te Utrecht; te Rotterdam-Centrum: ds. A.J. Gunst te Benthuizen; te Rotterdam-Zuid: ds. A. Vermeij te Zwijndreciit; te Vlissingen: ds. J.S. van der Net te Apeldoorn.

Bedankt:

voor Elspeet: ds. W.J. Karels te Hardinxveld-Giessendam; voor Leiderdorp: ds. J.J. Tanis te Middelburg-Centrum.

WIJZIGING KERKELIJK JAARBOEK

Adreswijzigingen Het nieuwe adres van student B.J. van Boven is: Heerewegh 10, 2731 BM Benthuizen. Tel. 079-3439280. Banknr. 3072.15.776 (blz. 72). Gemeente Ermelo Nieuw adres scriba Ermelo: W. Remijn, Valkenhof 29, 3853 BN Ermelo. Telefoonnummer blijft hetzelfde nl. 0341-551201 (blz. 162) en penningmeester Zending (blz. 75).

BEVESTIGING DHR. H.J. V.D. BOOGAART

Door de kerkenraad van de Gereformeerde Gemeente van Sprang-Capelle en het Deputaatschap Evangelisatie wordt u van harte uitgenodigd om de bevestiging van de heer H.J. v.d. Boogaart tot ouderling met een bijzondere opdracht om als evangelist in Tilburg werkzaam te zijn, bij te wonen. De bevestiging zal plaatsvinden op D.V woensdag 15 december 1999 om 19.45 uur in het kerkgebouw van de Gereformeerde Gemeente, Julianalaan 8 te Sprang-Capelle. Deze dienst zal geleid worden door de weleerwaarde heer ds. T.M. van Dijk uit Veen. Na de dienst is er gelegenheid om met elkaar een kopje koffie te drinken. Namens de kerkenraad van de Geref. Gemeente te Sprang-Capelle, CA. V. Tilborgh, voorzitter. Voor het Deputaatschap Evangelisatie, ds. M.J. v. Gelder, voorzitter.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.

Bekijk de hele uitgave van donderdag 9 december 1999

De Saambinder | 12 Pagina's

KERKNIEUWS

Bekijk de hele uitgave van donderdag 9 december 1999

De Saambinder | 12 Pagina's

PDF Bekijken