Bekijk het origineel

KERKNIEUWS

Bekijk het origineel

PDF Bekijken
+ Meer informatie

KERKNIEUWS

2 minuten leestijd

Beroepen:

te Brakel: ds. C. Hogchem te Barneveld; te 's-Gravenzande en te Wageningen: ds. G.J. van Aalst te Ridderkerk; te Nieuwerkerk (Zld) en te Yerseke: ds. W.J. Karels te Hardinxveld- Giessendam; te Oudemirdum: ds. P. Melis te Genemuiden; te Rotterdam-Zuid: ds. W. Visscher te Amersfoort; te Stolwijk: ds. A. Schot te Krimpen ad IJssel.

Bedankt:

voor Beekbergen: ds. J.J. van Eckeveld te Zeist; voor Gorinchem: ds. W. Visscher te Amersfoort; voor Krabbendijke en voor Veen: ds. A.J. Gunst te Benthuizen; voor Leerdam: ds. W. Silfhout te Hendrik Ido Ambacht; voor Lethbridge, Alberta (Canada): ds. C. Vogelaar te Grand Rapids- Beckwith Street (USA); voor Leiderdorp, voor Lisse en voor Kruiningen: ds. M. Karens te Werkendam; voor Ridderkerk-Slikkerveer: ds. H. Hofman te Waarde.

WIJZIGING KERKELIJK JAARBOEK

1. Amsterdam-Centrum Evangelist: J. Krijgsman, De Bentlanden 14, 2731 HA Benthuizen, tel. 079-3417962 (blz. 109) 2. Toevoegen onder gegevens voor Deputaatschap Evangelisatie: Voor vragen betreffende het evangelisatiewerk: landelijk coördinator: evang. G. Baan, Anne Frankstraat 4, 2162 JP Lisse, tel/fax 0252-424544, e-mail: evangelisatiegergem@rdnet.nl (blz. 75) 3. onder rubriek evangelisatiesamenkomsten: Amsterdam: Evangelist J. Krijgsman 'Bij Simon de Looier', Looiersgracht 70; dienst iedere zondag om 10.30 uur Catechisatie: dinsdagavond om de twee weken 18.15 uur.

Adres ds. J.J. Tanis, Kapelle- Biezelinge. Met ingang van D.V woensdag 24 oktober is het adres van ds. J.J. Tanis: Opalstraat 12, 4421 LL Kapelle, tel. 0113-345813.

RECTIFICATIE VERSLAG VERGADERING CLASSIS ROTTERDAM

De vereniging Helpende Handen verzoekt om de namen van de ambtsdragers die het catechetisch onderwijs onder gehandicapten in de classis verzorgen door te geven. Van 12 gemeenten zijn de visitatieverslagen binnengekomen. Er is een verzoek van het Deputaatschap voor de Evangelisatie binnengekomen. Zij verzoeken overleg over de mogelijkheden voor het evangelisatiewerk in Rotterdam. Er wordt besloten dat de vijf Rotterdamse gemeenten ieder een afgevaardigde zullen aanmelden bij de scriba.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.

Bekijk de hele uitgave van donderdag 18 oktober 2001

De Saambinder | 12 Pagina's

KERKNIEUWS

Bekijk de hele uitgave van donderdag 18 oktober 2001

De Saambinder | 12 Pagina's

PDF Bekijken