Bekijk het origineel

Kerknieuws

Bekijk het origineel

PDF Bekijken
+ Meer informatie
Print this document

Kerknieuws

2 minuten leestijd

BEROEPINGSWERK

Beroepen:

te Aagtekerke en te Veenendaal: ds. M. Karens te Werkendam; te Dirksland en te Kootwijkerbroek: ds. CA. van Dieren te Rijssen-Noord; te Meliskerke: ds. G.J.N. Moens te Goes.

Bedankt:

voor Doetinchem: ds. W. Harinck te Woerden; voor Utrecht: ds. J. Schipper te 's-Gravenpolder.

VERGADERING P.S. OOST

De roepende kerk van Uddel deelt hierbij mede dat de particuliere synode Oost op D.V donderdag 13 mei 2004 in vergadering bijeen hoopt te komen in het kerkgebouw van de Geref. Gemeente te Barneveld. Aanvang: 10.00 uur De bidstond aan de vooravond hiervan, op D.V. woensdag 12 mei, zal gehouden worden in de kerk van de Geref. Gemeente te Uddel. Aanvang: 19.30 uur In deze dienst hoopt voor te gaan de preses van de vorige vergadering van deze particuliere synode, ds. L. Blok van Ermelo.

AMBTSDRAGERSCONFERENTIE CLASSIS AMSTERDAM

Voor de ambtsdragers in de classis Amsterdam zal op D.V. zaterdag 15 mei a.s. een conferentie worden gehouden met als referent ds. G.J. van Aalst. Hij hoopt dan een inleiding te houden over: "Ambtsaanvaarding en ambtsuitoefening". De mogelijkheid bestaat om van tevoren vragen hierover in te zenden aan ds. Van Aalst. Deze conferentie vangt aan om 10.00 uur en wordt gehouden in gebouw "Irene", Hoofdstraat 82, tegenover de kerk van de Geref Gemeente te Leiderdorp.

BEVESTIGING/INTREDE DS. C.G. VREUGDENHIL VLISSIN­ GEN

De kerkenraad van de Gereformeerde Gemeente van Vlissingen deelt met blijdschap mee, dat de bevestiging en de intrede van ds. C.G. Vreugdenhil zullen plaatsvinden op D.V. woensdag 12 mei a.s. De bevestigingsdienst zal geleid worden door ds. A.B. van der Heiden en zal beginnen om half drie. De intrededienst vangt aan om zeven uur Beide diensten worden gehouden in de 'Mamixkerk", Marnixplein 41, Vlissingen (West-Souburgh).

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.

Bekijk de hele uitgave van donderdag 29 april 2004

De Saambinder | 12 Pagina's

Kerknieuws

Bekijk de hele uitgave van donderdag 29 april 2004

De Saambinder | 12 Pagina's

PDF Bekijken