Bekijk het origineel

Vouwen en vliegen

Bekijk het origineel

PDF Bekijken
+ Meer informatie

Vouwen en vliegen

2 minuten leestijd

Vooral in de vakantietijd hangen de speelgoedwinkels vol met allerlei vliegtuigmodellen. Sommige moetje eerst zelf in elkaar zetten voor ze kunnen vliegen, andere zijn direct „vliegklaar". Maar met heel eenvoudige materialen zoals papier en karton kun je helemaal gratis de mooiste vliegtuigen fabriceren. Als je het moeilijk vindt om dat uit je hoofd te doen kun je een boekje kopen met voorbeelden. Pas zijn er twee gloednieuwe boekjes verschenen die een heleboel leuke modellen laten zien. „Vliegtuigjes maken" is een klein dun boekje van 32 bladzijden met 14 voorbeelden voor papieren, kartonnen en houten vliegtuigjes. Het kost f 6,50
,,Kijk...het vliegt'' is een groter boek van 64 blz. met 28 voorbeelden om papieren vliegtuigen te vouwen. De prijs is ƒ 14,50. Het begint natuurlijk eenvoudig, maar de modellen worden steeds ingewikkelder. Er is er zelfs een bij met een propellor! Jammer dat er wel eens letters bij de tekeningen zijn weggevallen, waardoor het lastig werken is. Allebei de boekjes zijn van uitgeverij Cantecleer in De Bilt. Elke boekhandelaar heeft ze of kan ze voor je bestellen. Om te laten zien hoe de vliegtuigjes gemaakt worden geven we een paar voorbeelden.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.

Bekijk de hele uitgave van donderdag 22 augustus 1985

Terdege | 60 Pagina's

Vouwen en vliegen

Bekijk de hele uitgave van donderdag 22 augustus 1985

Terdege | 60 Pagina's

PDF Bekijken