Bekijk het origineel

Drie modellen voor de voorj aarsgarderobe

Bekijk het origineel

PDF Bekijken
+ Meer informatie

Drie modellen voor de voorj aarsgarderobe

2 minuten leestijd

<br />

Drie leuke modellen, waarvan u de patronen kunt bestellen! Speciaal voor Terdege werden deze modellen ontworpen door Stoffenhuis Dannenberg. Desgewenst kunt u ook de stoffen bestellen. Terdegeabonnees betalen een aanzienlijk lagere prijs voor de stof (en krijgen het patroon er dan bovendien gratis bij), maar u kunt natuurlijk ook een eigen lapje stof gebruiken en alleen een of meer patronen bestellen (prijs excl. portokosten). De werkbeschrijving ontvangt u bij het patroon. U bestelt per briefkaart of telefonisch. Vermeld duidelijk welk(e) patro(o)n(en) en eventueel welk nummer stof u wilt ontvangen. Wie in de buurt woont kan ook met dit nummer van Terdege naar het Stoffenhuis stappen.

Damespakje
Dit pakje kunt u bestellen in de maten 36 t/m 50. Losse patronen van jasje, blouse of rok kosten vijf gulden per stuk. De hier gebruikte stof (nr. 8,9, 10 of 11) heeft een linnen structuur (70% polyester, 30% viscose), is kreukvrij en plooihoudend. De gestreepte blousestof is kreukvrije seersucker (nr. 6, 7; 50% katoen, 50% polyester). U kunt het pakje ook maken van de ruitstoffen 12,13 of 14, wasbare wol/polyester (nr. 13 en 14 zijn op de foto niet in ruit afgebeeld). De bies van de sluiting neemt u dan schuin. Daarbij maakt u de blouse van witte polyester met een zijdeeffect(nr. 15).

Jurkje met schort
Patroon (ƒ 5,50) te bestellen in de maten 92 t/m 128. Het is gemaakt van een fijn ruitje; op de ruit van het schorfle dansen vlinder^es. Beide stofjes (nr. 1 en 2) bestaan uit 50% katoen en 50% polyester; prima wasbaar en u hoeft het weinig te strijken.

Meisjespakje
Te bestellen in de maten 134 t/m 170 (patroon rok ƒ 2,95, blouse ƒ 4,-). Gemaakt van stof nr. 3 (50% katoen, 50% polyester), die u ook in groen (nr. 4) kunt bestellen.

Prijzen
Alle stoffen zijn 1.50 m breed, uitgezonderd de witte stof voor de onderrok bij het jurkje (1.15 mbr.). De hiergenoemde nummers komen overeen met de nummers op de foto van de stoffen. Alle prijzen zijn per meter stof.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.

Bekijk de hele uitgave van woensdag 29 april 1987

Terdege | 64 Pagina's

Drie modellen voor de voorj aarsgarderobe

Bekijk de hele uitgave van woensdag 29 april 1987

Terdege | 64 Pagina's

PDF Bekijken