Bekijk het origineel

Zoveel hoofden. . .

Bekijk het origineel

PDF Bekijken
+ Meer informatie

Zoveel hoofden. . .

2 minuten leestijd

<br />

Deze rubriek is bedoeld om te reageren op de inhoud van Terdege. Uw bijdrage mag niet langer zijn dan 175 woorden en moet voorzien zijn van de titel van deze rubriek en uw naam en adres. Plaatsing van ingezonden brieven betekent niet dat wij met de inhoud daarvan instemmen. De redactie behoudt zich uitdrukkelijk het recht voor zonder opgaaf van redenen bepaalde reacties in te korten of niet te plaatsen.

Levon en dood (13)
In de gezinnen waar nog beslag is door Gods Woord, en dus geen radio en tv in huis zal wezen, bestaat er wel terdege behoefte aan voorlichting aangaande de zaken als leven bij de dood. Nu er reeds drie artikelen geschreven zijn hierover, komen we bij de goede gegevens, ook dingen tegen die er beslist niet in horen. We lezen bij voorbeeld in no. 3 dat bij sommigen alles nog bij elkaar gezocht moet worden, zelfs tot de verzekeringspolis toe. Om kort te zijn, zou de heer De Vries liever niet eens bij anderen op bezoek willen gaan, die bij de vreze Gods leven, en waar deze zaken niet gevonden worden? Ze zijn er nog wel hoor! Dan krijgen we toch wel een ander verslag. Als we Job 12 vers 6 eens nalezen, en wat de kanttekening hiervan zegt, en dit als richtsnoer mogen nemen, zowel in leven als in het verwachten van de dood, dan wordt het toch anders. Voor alle Terdegelezers, laten we wederkeren tot de oude paden.
P. van der Beek,
Moordrecht

Leven en dood (14)
Graag wil ik reageren op het artikel in uw blad,,Leven en dood." Ten eerste ben ik verbijsterd over al die commercie rondom de dood. Maar ik ben nog meer verbijsterd over het feit dat mensen hun geloofsovertuiging los koppelen van hun dagelijks werk. Wie Christus wil volgen zal daarvan moeten getuigen, juist ook in zijn werk, en daarom neen zeggen tegen crematie en daar ook niet aan meewerken. Laten daarom de dragers van meneer Van Bezeij hun hoeden maar inleveren, want het is beter droog brood te eten, en in te gaan in Gods Koninkrijk dan met hoge hoeden op verloren te gaan.
Mw. De Graaff-van Rijswijk,
Dussen

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.

Bekijk de hele uitgave van woensdag 9 november 1988

Terdege | 72 Pagina's

Zoveel hoofden. . .

Bekijk de hele uitgave van woensdag 9 november 1988

Terdege | 72 Pagina's

PDF Bekijken