+ Meer informatie

Hoge korting voor Terdege-abonnees

De spaarkaart vol? Dan nu snel bestellen!

3 minuten leestijd

In dit zesde nummer vindt u de laatste zegel van onze spaaractie. U kunt nu dus de kaart volmaken en uw bestelling opsturen. Op de foto's ziet u nogmaals de aanbiedingen die voor u als Terdege-abonnee dit najaar verkrijgbaar zijn: set zwaar verzilverde theelepeltjes, overtrekset voor uw dekbed, muziekcassette Quatre Mains.

Spelregels

In deze en de vorige vijf Terdeges vond u een spaarzegel, steeds op de eerste pagina van Thuistips. Die hebt u als het goed is uitgeknipt en op de kaart geplakt. Elke zegel heeft een vaste plaats op de kaart, te herkennen aan de codering. U mag dus niet twee maal een zelfde zegel op één kaart plakken. Een volle kaart telt dan ook zes verschillende zegels. Ook kopieën van de zegels zijn niet toegestaan.

Nu de kaart vol is, mag u net zo veel artikelen bestellen als u wilt. Op alle prijzen wordt de korting in mindering gebracht. Wel moet u per artikel de verzendkosten betalen. Voor de wijze van bestellen: zie de spaarkaart. De inzendtermijn sluit op 18 november 1991.

Exclusief voor Terdege-abonnees

Set van drie uitzonderlijk mooie, zwaar verzilverde theelepeltjes.
Met in de steel een fijn bloemmotief geëmailleerd. De complete set, keurig verpakt in een verzorgd doosje, heeft een winkelwaarde van ƒ 67,50. Terdege-abonnees betalen (met een volle spaarkaart) per set slechts ƒ 49,75. Een korting van maar liefst ƒ 17,75 per set! Bestelnummer PK3. Niet-abonnees betalen ƒ 67,50. Verzendkosten ƒ 5,- per set.

Quatre-Mains
Een fijne muziekcassette van Peter Eilander en Herman Riphagen met vierhandig piano, orgel en piano. Met op kant 1 o.a.:
1. Arrival of The Queen of Sheba.
2. Lead me Lord.
3. Psalm 84 (een pelgrimslied...).
4. On wings of faith.

Op kant 2 o.a.:
5. Neem mijn leven, laat het Heer'.
6. Siciliano.
7. Blijf bij mij Heer'.
13. Evensong;'k Wil U, o God, mijn dank betalen.

Niet-abonnees betalen ƒ 23,90. De prijs voor Terdege-abonnees (met volle spaarkaart) is ƒ 13,50. Verzendkosten ƒ 5,-.

Een prachtig Favorita overtrekset
Dit overtrekset voor uw dekbed is van uitstekende kwaliteit strijk- en krimpvrij katoen. Het Maple-leaf dessin, in de hoofdkleur mint, zal ongetwijfeld uw slaapkamer opfrissen. Te verkrijgen in de maten:

Best.nr.:
FV1 135 x 200/220 cm + 1 sloop
FV2 200 x 200/220 cm + 2 slopen
FV3 240 x 200/220 cm + 2 slopen

Winkelprijs:
FV1 ƒ 60,50
FV2 ƒ 88,-
FV3 ƒ 112,50

Voor Terdege-abonnees (met volle spaarkaart):
FV1 ƒ 46,50
FV2 ƒ 72,-
FV3 ƒ 94,50

Uw korting:
FV1 ƒ 14,-
FV2 ƒ 16,-
FV3 ƒ 18,-

Verzendkosten: ƒ 7,50

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.