Bekijk het origineel

Tips voor een feestelijk gedekte tafel

Bekijk het origineel

PDF Bekijken
+ Meer informatie

Tips voor een feestelijk gedekte tafel

2 minuten leestijd

<br />

Wilt u wat ideeën opdoen om het in huis gezellig te maken? De Ariadnes van november en december staan natuurlijk bol van 'kerst', maar bevatten ook bruikbare tips voor de rest van het jaar.

Bijv. (november) meer dan 30 ideeën over tafel dekken op feestelijke wijze, zoals: neem het bovenkleed op met knijpertjes waarmee normaliter de punten worden verzwaard. Een paar aardige strikken in de kleur van het onderkleed kunnen de knijpertjes verhullen. Ook heel geschikt voor een tafeltje 'zomaar' in een hoekje van de kamer.

De kaarsen op tafel waaien niet zo gauw uit als u ze in een windglas plaatst, vooral handig in de hal! Servetringen geven de tafel cachet. Gebruik een aluminium koekjesuitsteekvorm als servetring, of een mooi stuk koord. Van walnoten is een leuke krans te maken, of van glanzende kastanjes.

Zo'n krans kan ook het onderwerp zijn voor een grappige serie geborduurde schilderijtjes (patronen in het decembernummer).

Te koop
Ariadne is voor ƒ 6,25 te koop in winkels met een tijdschriftenafdeling. Bestellen kan ook, door overmaking van ƒ 6,50 op giro 67.05.00 t.n.v. Mediapost te Haarlem. Bij de mededelingen vermeldt u "Ariadne", de maand en het jaar van het nummer dat u wilt ontvangen (dus nov. of dec. '91).

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.

Bekijk de hele uitgave van woensdag 4 december 1991

Terdege | 72 Pagina's

Tips voor een feestelijk gedekte tafel

Bekijk de hele uitgave van woensdag 4 december 1991

Terdege | 72 Pagina's

PDF Bekijken