Bekijk het origineel

Gezellig een hele dag met Terdege op stap in eigen land

Bekijk het origineel

PDF Bekijken
+ Meer informatie

Gezellig een hele dag met Terdege op stap in eigen land

3 minuten leestijd

Ook dit voorjaar stellen we onze abonnees graag in de gelegenheid om een dagtocht mee te maken. U kunt genieten van de prachtige natuur en van een bezoek aan een tingieterij en het Oranjestadje Buren. Terdege organiseerde samen met Kreijkes Vakantie Idee weer twee boeiende en U kunt zich opgeven door de bon hiernaast ingevuld op te sturen. U mag uiteraard ook een briefje of briefkaart sturen naar Terdege, postbus 75, 7300 AB Apeldoorn, t.a.v Rika de Jong. Telefonisch opgeven kan ook: 055-495333. Geeft u zich snel op, want wie het eerst komt, het eerst maalt. gezellige dagtochten in eigen sfeer We reizen met een comfortabele touringcar van Havi door een zeer afwisselend landschap. We starten in Apeldoorn om 7.50 uur, rijden door prachtige bossen en langs uitgestrekte heidevelden. Via de Veluwezoom naar de Betuwe met z'n water, z'n smalle dijken en mooie vergezichten. In een tingieterij in Tiel drinken we koffie uit een (uiteraard) tinnen kraantjeskan. Een rondwandeling door de tingieterij laat ons zien hoe tin verwerkt wordt en welke mooie voorwerpen er met de hand van gemaakt worden. (Zie de reportage op pag. 22 e.v).

Buren
Ons volgende doel is het historische Oranjestadje Buren, waar we de lunch gebruiken. Buren is een vestingstadje met in het oude raadhuis een interessant museum "Buren en Oranje". In de eeuwenoude, hervormde St. Lambertuskerk zingen we samen bij het mooie orgel. Dan wordt het tijd voor vertrek naar Amerongen voor een kopje koffie of thee. Met een heerlijk diner sluiten we de tocht af en om ongeveer 20.30 uur hopen we weer in Apeldoorn te arriveren. Voor deze uitstekend verzorgde dagtocht betaalt u als Terdege-abonnee ƒ 79,50. Niet-abonnees betalen ƒ 89,50. U kunt kiezen uit twee dagen: 1 en 15 juni. Ga gezellig mee met Terdege en geniet samen met andere Terdegelezers van deze mooie dagtocht.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.

Bekijk de hele uitgave van woensdag 5 mei 1993

Terdege | 80 Pagina's

Gezellig een hele dag met Terdege op stap in eigen land

Bekijk de hele uitgave van woensdag 5 mei 1993

Terdege | 80 Pagina's

PDF Bekijken