Bekijk het origineel

Leer zelf doosjes maken: een creatieve Terdegecursus

Bekijk het origineel

PDF Bekijken
+ Meer informatie

Leer zelf doosjes maken: een creatieve Terdegecursus

2 minuten leestijd

Ze staan in vele huiskamers, slaapkamers en in nog veel meer andere vertrekken. Doosjes in vele vormen en maten, bekleed met een gezellig stofje. Een bloemetjesstof, die zo mooi bij dat gordijn past. Of een effen stofje, dat heel fijntjes staat. U maak ze gemakkelijk zelf. Hoe? Dat leert u bij Terdege!

Het aardige is dat de doosjes niet alleen heel gezellig staan, maar dat ze ook nog functioneel kunnen zijn. Het is leuker om servetten te presenteren in zo'n mooie bloemetjesdoos dan gewoon uit een pak. Het bewaren van bonnen kan uitstekend in een gezellig doosje. Lepeltjes en gebakvorkjes in een doosje met vakjes; praclitig. En niet te vergeten; een fotolijstje maak je vanuit hetzelfde principe. Leuk voor de kamer van uw (klein)dochter Het is een gezellige, ontspannende bezigheid en het is natuurlijk heel aardig om een zelfgemaakt doosje of fotolijstje als cadeautje te geven aan uw dochter, nichtje, moeder, vriendin of buurvrouw. En: weet u niet wat u moet doen op het verjaardagsfeestje van uw dochter? Een middag doosjes maken is erg gezellig en de dames zullen ongetwijfeld heel enthousiast reageren. Mevrouw Lagendijk uit Papendrecht maakt met veel plezier al jaren doosjes in vele vormen en maten. Zij is bereid om de Terdegelezers in een dag de kunst vaj^iet doosjes maken te leren

De cursus wordt in het gebouw van Terdege in Apeldoorn gegeven. Daum 26 april 1994; tijd: 9.45-16.00 uur; cursusgeld: abonnees V 30,50; niet-abonnees ƒ 39,50; materiaalpakket: /10,50. Het cursusgeld is inclusief koffie met gebak, lunch en 's middags weer koffie of thee.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.

Bekijk de hele uitgave van woensdag 23 maart 1994

Terdege | 80 Pagina's

Leer zelf doosjes maken: een creatieve Terdegecursus

Bekijk de hele uitgave van woensdag 23 maart 1994

Terdege | 80 Pagina's

PDF Bekijken